Actualitzat el 16/11/2022

'Gnawa en set colors' al convent de Sant Agustí

Maalem Mohamet Khtira obre el cicle 'Recorreguts sonors' el dimarts 22 de novembre

El centre cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona oferirà del 22 al 26 de novembre un cicle d'instal·lacions artístiques, directes audiovisuals i performances. La primera actuació serà Gnawa en set colors, amb el músic Maalem Mohamed Khtira i la creadora visual Aurora Gasull Altisent.
Maalem Mohamed Khtira

La setena edició del cicle Recorreguts sonors, dedicat a la creació sonora contemporània, combinarà instal·lacions artístiques, directes i performances, experimentant amb músiques tradicionals, electrònica de ball, veu humana i sintetitzadors, poesia, etc. I també hi haurà un homenatge al músic experimental i activista Joan Saura.

El dimarts 22 de novembre, a les 20.30 h, al claustre del Convent, la primera actuació serà Gnawa en 7 colors, que recrea aquesta música, originària dels descendents dels esclaus negres deportats des de l'Àfrica subsahariana al Marroc i Algèria, i molt vinculada amb les confraries sufís i les danses extàtiques. El títol de l'espectacle fa referència als set mlùk, representats pels set colors que provenen de la llum. En directe, els colors estaran presents amb la música de Maalem Mohamed Khtira i les creacions visuals d'Aurora Gasull Altisent i el grup d'alumnes del taller de Touchdesigner.  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]