Actualitzat el 15/11/2022

Trenta anys de Quicos

El grup tortosí iniciarà la commemoració el 3 de desembre amb 'Lo misteri de Nadal'

Trenta anys no es fan cada dia. Per això, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries es disposen a celebrar com cal que fa tres dècades van fer el seu primer concert al bar La Finestra de Tortosa. En plena etapa creativa, la commemoració s'estendrà al llarg de 2023.
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries Foto: Òscar Lanau

A partir del 3 de desembre i durant tot el 2023, els Quicos celebraran trenta anys de trajectòria. En total han fet més de 2.000 concerts, han gravat 14 discos i han fet 23 espectacles diferents. El grup tortosí iniciarà la commemoració amb la tradicional gira de Lo misteri de Nadal, que es podrà veure a Barcelona (23 de desembre), Tortosa (25 de desembre), Reus (26 de desembre), i també a l'Aldea, Beceit i Parets del Vallès. Va ser precisament amb aquest espectacle de nadales, que el grup va fer el seu primer concert, el 15 de desembre de 1992 al bar La Finestra de Tortosa.

Posteriorment, el grup recorrerà el territori amb dues propostes diferents: Es cantava i es canta, la gira amb què celebren els trenta anys, i Ilercavònia, el seu darrer espectacle, estrenat a la passada Fira Mediterrània de Manresa, on evoquen els orígens de l'antiga regió de l'Ebre a través de cançons que han forjat la seva identitat. I mentrestant, treballen també en un nou disc.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]