Actualitzat el 17/11/2022

Carraixet, 50 anys al Principal

L'històric grup presenta disc nou el 18 de desembre al teatre Principal de València

L'emblemàtic grup de folk Carraixet celebra enguany el cinquantè aniversari. Mig segle de carrera ininterrompuda als escenaris, que es diu aviat. I l'efemèride culminarà el proper 18 de desembre al teatre Principal de València amb la presentació del seu nou disc: Carraixet, 50 anys.
Carraixet Foto: Ximo Bueno

Feia 15 anys que Carraixet no gravava cap disc. El darrer que havien fet fins ara era Guspira (Paco Muñoz Produccions, 2008). Ara, coincidint amb el seu cinquentenari, presentaran el disc Carraixet, 50 anys al teatre Principal de València. El grup originari de Tavernes Blanques farà un repàs a les seves cançons més emblemàtiques, amb un repertori íntegrament en valencià, carregat de reivindicacions socials i culturals i empeltat de diverses tradicions mediterrànies.

Carraixet està format actualment per nou dones, entre les quals hi ha quatre filles i una neta del fundador del grup, Lleonard Giner: Mari Giner (fiscorn, postisses i veu), Eva Giner (saxo tenor, percussió i veu), Míriam Giner (clarinet, teclats, postisses i veu), Vanessa Giner (flauta travessera i veu), Carme Giner (violí i veu), Tere Núñez (baix elèctric i veu), Helena Feenstra (guitarres flamenca i acústica), Isabella Láuzara (llaüt, bandúrria i violí) i Eva Català (bateria i percussió). 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]