Actualitzat el 04/01/2023

Sedaç, el nou projecte dels Germans Martorell

El nou grup s'estrenarà per Sant Antoni a Muro i per Sant Sebastià a Ciutat

Enguany fa trenta anys de la primera actuació com a duo dels Germans Martorell. Ara, després de deixar el grup Al-Mayurqa, en Manel (llaüt, mandola i arxillaüt) i en Pere Joan (xeremies, flautes i flabiol) engeguen Sedaç, que es presentarà en societat per Sant Antoni a Muro i per Sant Sebastià a Ciutat. 
Germans Martorell

La primera actuació com a Germans Martorell va ser al Monestir de la Real, un indret emblemàtic i molt vinculat a la lluita social del grup Al-Mayurqa i del seu creador, l'enyorat Toni Roig. Des d'aleshores no han deixat de participar, junts o per separat, en tota mena de projectes vinculats a la música popular mallorquina i dels Països Catalans, i també com a duo.

Ara engegen Sedaç, grup on els acompanyen Joan Florit 'Bessó' (flautes, xeremies, flabiol i tamborino), Miquel Jaume (baix elèctric), Miquel Femenies (bateria) i Guillem (guitarra elèctrica). En definitiva, una formació de folk-rock que passarà pel seu sedaç particular el repertori tradicional i els pals del ball de bot.

Sedaç s'estrenarà aquesta revetla de Sant Antoni a Muro, el 16 de gener, i poc després a la revetla de Sant Sebastià, el 19 de gener, a la plaça major de Ciutat. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]