Actualitzat el 07/02/2023

A la Violinada, quinze són quinze

La trobada de violins i instruments afins, del 10 al 12 de febrer a Argelaguer

Argelaguer ja es prepara per una nova edició de la Violinada. La trobada de violins i instruments afins celebrarà la quinzena edició del 10 al 12 de febrer. A més dels habituals tallers i cercaviles, hi tocaran Carolyn Francis, Toby Bennet i George Rix, Bum Ditty, Corrandes Són Corrandes...  
La tradició del ball de violí dels Lakelands anglesos serà present a la Violinada 2022

Cada segon cap de setmana de febrer (si no és Carnaval), a Argelaguer s'hi freguen cordes de violins i instruments afins. Entre els participants de la Violinada d'enguany hi haurà els guanyadors del Concurs Sons 2022, Bum Ditty, que actuaran en format de duo i a més oferiran els primers tallers de la trobada: el banjista Ned Somerville, d'Appalachian Cogging, i la violinista Joana Gumí, d'Old Time Fiddle. A més participaran a la nit de ball al casal, el divendres 10 de febrer, on també hi haurà els violinistes anglesos Carolyn Francis i George Rix, que acompanyats del ballador Toby Bennett duran a la Garrotxa la tradició de fiddle i clog steps dels Lakelands, al nord-oest d'Anglaterra, i els catalans Corrandes Són Corrandes.

Com ja és habitual, la jornada de dissabte hi haurà el gruix de tallers, i a la nit, més música de violí amb els mateixos Francis, Bennett i Rix, a més de La Rondalla del Veïnat i La Fídula Harmònica. Diumenge 12 de febrer, finalment, hi haurà més tallers amb Carolyn Francis, Anaís Falcó, Simone Lambregts, Francesc Tomàs 'Panxito'... i la cercavila tradicional que desembocarà en el vermut, dinar popular, concert del jove trio La Filadora i mostra de violinaires. 

Més informació i programació completa a www.laviolinada.cat.

Navega per les etiquetes

violinsArgelaguerViolinada

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]