Actualitzat el 13/02/2023

Asos, duos i trios a la vora del riu vermell

El Rubrifolkum, del 2 al 4 de març

A la vora del riu vermell, que és el Llobregat, s'hi fa des de fa uns quants hiverns un petit festival, anomenat Rubrifolkum, que en col·laboració amb el Tradicionàrius programa actuacions de folk i música de categoria, en diversos formats, a Sant Boi de Llobregat.
Carles Belda i Arnau Berenguer

Aquest any, la dotzena edició del Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, s'obrirà amb el duo vallesà format per l'acordionista Carles Belda i el guitarrista Arnau Berenguer, que han arranjat expressament un seguit de composicions del primer. Serà el dijous 2 de març a Cal Ninyo (21 h). L'endemà, divendres 3 de març, hi haurà l'habitual Cercatasques de Glosa, que recorrerà els carrers i tavernes del nucli antic amb les cantadores Fardatxa, Núria Casals, Berta Llos i Esther Saga.

El dissabte 4 de març al migdia, es repetirà la iniciativa del Folk d'Eixida, amb tres concerts de petit format –el duo gallec de guitarra i violí Safa Düo, el folksinger igualadí Miguel Díaz i la cantant i guitarrista Ugne Daniele– que es repetiran en tres patis singulars del barri santboià de Marianao. El mateix dissabte, a Cal Ninyo, la cloenda del festival la posaran dos trios de música d'arrel, Abril Deira (21 h). 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]