Actualitzat el 20/03/2023

40 i 40, besa el cul de la geganta

Jaume Arnella festeja els vuitanta anys aquest 23 de març al Tradicionàrius

Jaume Arnella és a punt de fer vuitanta anys. I per celebrar-ho, farà un concert antològic al Centre Artesà Tradicionàrius aquest dijous 23 de març a partir de les 20.30 h. I abans, a les 19 h, es presentarà la biografia Jaume Arnella. Artesà de cançons (Editorial Sidillà), del periodista Ferran Riera.
Jaume Arnella Foto: Juan Miguel Morales 

Jaume Arnella. Artesà de cançons és allò que en diuen 'la biografia d'un home i el seu temps'. A través de llargues converses amb el músic, i també amb una bona pila de col·legues i companys de viatge, el periodista Ferran Riera traça en aquest llibre el perfil d'un dels pilars de la música popular als Països Catalans en les darreres dècades, dels anys seixanta, quan va agafar embranzida el moviment del folk a través de l'escoltisme i el cristianisme de base, fins a la creació del festival Tradicionàrius i l'activitat com a romancer i cantant cronista, a redós de modes i moviments mediàtics.

De tot això en parlaran biògraf i biografiat el proper dijous a la tarda, abans d'un concert antològic de títol escaient –40 i 40, besa el cul de la geganta–, en què Jaume Arnella farà desfilar alguns col·legues per l'escenari i tindrà com a grup bàsic d'acompanyament tres dels músics que més l'han acompanyat al llarg de la seva carrera: Ferran Martínez (acordió cromàtic), Toni Oró (clarinet) i Rafel Sala (violoncel i mandolina). 

Navega per les etiquetes

Ferran RieraTradicionàriusJaume Arnella

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]