Actualitzat el 10/05/2023

Pare i filla, folk i electrònica

Joana Dark i Ton Rulló canten plegats "El mosso", avançament del disc 'Lo secà'

Joana Dark ha presentat un nou senzill, "El mosso", que interpreta al costat del seu pare, Ton Rulló. És el primer avançament del que serà el seu segon disc, Lo secà, que es presentarà properament al FIMPT de Vilanova i la Geltrú i a la Fira Mediterrània de Manresa.
Ton Rulló i Joana Dark

"El mosso" és una versió adaptada d'una composició original que Ton Rulló va publicar el 2009 dins del disc Menja i calla! (Temps Record), amb el grup La Pegebanda. És el primer cop que la filla i el pare publiquen una cançó junts, i han triat aquesta per mostrar la seva estima per les terres i els sons de les terres de Ponent a través de la història d'un mosso que hi viu (tal com va fer Rulló en la seva infància, un imaginari que després desplegaria en projectes com La Rural).

D'aquesta manera, després de publicar l'EP La lireta (autoeditat, 2022), Joana Dark continua aprofundint en la combinació de folk i electrònica, afegint ara més pes en la percussió i el ritme. El nou directe de Lo secà, a més, forma part del projecte Obrador de la Fira Mediterrània d'enguany, en coproducció amb el festival FIMPT de Vilanova i la Geltrú i el centre de creació Fabra i Coats de Barcelona.

"El mossso" té a més el seu clip corresponent, dirigit per Maia Jenkinson i Verushka Sirit:

  

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]