Actualitzat el 11/09/2023

Una veu, un acordió i un plàtan

Estrenem "La cançó del plàtan", de Bum Ditty

El proper 26 de setembre es publicarà el primer disc de Bum Ditty, De l'1 al 10 molt xulo (Segell Microscopi, 2023). Conté molt frenesí a cop de veus, banjos i violins, però també un interludi molt més intimista, reposat i acordionístic, "La cançó del plàtan", que avui estrenem a Sons de la Mediterrània. 


"La cançó del plàtan", que interpreta tota sola a veu i acordió Joana Gumí, és com un 'ending' per tancar una sèrie de dibuixos animats: "Les aventures del Joan Plàtan i la Joana Brossa". Aquests personatges són dos joves que, amb ganes de descobrir món, viuen mil i una aventures plegats trobant-se en moltes situacions ben diferents. Algunes de complicades que demostraran el verdader significat i poder de l'amistat i que posaran en relleu els valors humans, el companyerisme, l'empatia i la gratitud. 

La peça formarà part del primer disc d'aquest grup que l'any passat va guanyar el Concurs Sons de la Mediterrània amb una proposta que es basa en la música old time, actualitzada amb nous elements i no pocs tocs d'humor. La presentació en directe serà a la propera Fira Mediterrània de Manresa (8 d'octubre, Taverna Cervesa Guineu, 20 h).


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]