Etiqueta cançons de la mediterrània

Aniversari sonat al Cançons de la Mediterrània

L'històric festival de Palma es farà a Ses Voltes del 20 al 24 de juliol

A pesar de la delicada situació sanitària, el festival Cançons de la Mediterrània de Palma tira endavant, amb totes les mesures pertinents. Del 20 al 24 de juliol, actuaran a ses Voltes Marala, Aziza Brahim, Música Nostra, Claudio Gabriel Sanna & Rall Grup, San Salvador, N3rdistan i Kalàscima

Estiu folk al Parc de la Mar

El festival Cançons de la Mediterrània, de l'11 de juliol a l'1 d'agost a Palma

El festival Cançons de la Mediterrània, impulsat per l'Ajuntament de Palma, va renéixer l'any passat reprenent l'esperit folk i panmediterrani amb què es va crear el 1984. Aquest estiu torna amb quatre concerts dobles en quatre nits. Totes les actuacions són a Ses Voltes del Parc de la Mar (21 h, entrada lliure). 

Folk renascut al Parc de la Mar

L'Ajuntament de Palma recupera l'emblemàtic festival Cançons de la Mediterrània

L'Ajuntament de Palma torna a organitzar l'emblemàtic festival Cançons de la Mediterrània. Durant els dijous de juliol, passaran pel parc de la mar a Ses Voltes Anna Ferrer, Gabacho Maroc, Miquel Gil, Amaraterra, Jasmina Petrovic & Klezmer Musikanten, Les Anxovetes, Tuuletar i Boc.

Jaume Compte i Tugores, a Palma

Actuen junts al cicle Músiques de la Mediterrània el 14 d'agost

El castell de Bellver de Palma rebrà aquest 14 d'agost (21.30 h) dos refinats instrumentistes de la ciutat mallorquina: Jaume Compte i Tugores. Ho faran en el marc del festival Cançons de la Mediterrània, que organitza l'Ajuntament i que el juliol passat ja va programar el concert del menorquí Cris Juanico.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]