Etiqueta falles

Dansa, sons, natura, patrimoni

El Dansàneu Festival de Cultures del Pirineu concentra la seva programació en una setmana

Ja s'ha presentat la programació del 28 Dansàneu, Festival de les Cultures del Pirineu. Es farà del 25 al 30 de juny i apostarà per enfortir els vincles amb els espais patrimonials dels pobles de les Valls d'Àneu. L'espectacle inaugural anirà a càrrec de la ballarina Sol Picó i el pianista Marco Mezquida.

Foc i cançons al Pirineu

Ball, cançons, cercaviles i tradipatxanga a les Falles d'Alós, aquest 1 de juliol

La festa de la baixada de falles i els balls a la foguera d'Alós, aquest 1 de juliol, presenta un programa ple de música, de l'hora del vermut a la matinada. Hi actuaran Grop, Corrandes són Corrandes, Pep Lizandra, La Sonsoni, Filibusters i Morena Tradipatxanga.

Un foc que reneix

Corrandes són Corrandes estrena el senzill "Ball de falles de Sant Joan"

L'hivern ja s'acaba... i queda una mica menys perquè arribin les falles de de Sant Joan al Pallars. El grup Corrandes són Corrandes, en col·laboració amb el projecte de revitalització de la figura del folklorista Enric Vigo de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, acaba d'estrenar una peça de reproposta musical al voltant de la festa i els balls de les fogueres de Sant Joan i Sant Pere als pobles pallaresos.

Foc al CAT

L'exposició 'Falles i fogueres. Focs festius als Països Catalans', al CAT

Aquest dimecres 15 de juny a les 8 de la tarda s'inaugura al CAT de Gràcia l'exposició Falles i fogueres. Focs festius als Països Catalans. Hi participaran el director del Museu Etnològic de Barcelona, Josep Fornés, i els comissaris de la mostra, Amadeu Carbó i Antoni Serés.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]