Etiqueta forcat

La Reina del Maresme és rumbera

La Diada de la Rumba arriba aquest dissabte 1 de desembre a Mataró

Fa uns quants anys, l'agrupació Mataró Rumba All Stars va presentar la cançó "Reina del Maresme", una declaració d'amor a la ciutat en clau de rumba. Aquest dissabte 1 de desembre, Mataró, un dels bressols de la rumba catalana, retrà homenatge a un dels seus herois, l'Onclu Rafael, en el marc de la Diada de la Rumba.

La Diada de la Rumba torna a l'Apolo

La desena edició de la festa anual de la Forcat, l'11 de novembre

La Diada de la Rumba, la gran trobada anual que cada tardor organitza l'associació Forcat, tornarà en la seva desena edició a un espai on ja s'havia celebrat alguna vegada: l'Apolo. La Diada tindrà lloc el diumenge 11 de novembre al llarg de tot el dia amb tallers, exposicions i la popular Super Rumba Jam final.

Rumba arreu

Rafalito Salazar, a Tradicionàrius a Ràdio 4

Un dels col·laboradors habituals de Tradicionàrius a Ràdio 4 i actual president de la Forcat, Rafalito Salazar, serà el protagonista del programa aquest dissabte 14 de juliol. Amb la participació del locutor i melòman Cinto Niqui, es repassaran algunes perles variades d'un rumber versàtil com pocs.

Mor Chango, autor major de la rumba catalana

El músic de Gràcia deixa una obra curta, però influent i moderna com cap altra

Segons ha anunciat l'associació Forcat, aquest 17 de març ha mort a Mallorca, als 65 anys, Agustín Abellán Malla, conegut com a Chango. Protagonista de l'escena de la rumba catalana als setanta, va ser autor de grans cançons del gènere i músic molt influent, especialment en el si de la comunitat gitana. 

La Diada de la Rumba a Barcelona

Tallers i jam rumbera, aquest 3 de desembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

La Diada de la Rumba celebrarà la IX edició a Barcelona aquest diumenge 3 de desembre a la Fabra i Coats de Barcelona, després d'una tardor amb activitats a Madrid, Girona i Mataró, a més del II Simposi Nacional de la Rumba Catalana, celebrat el cap de setmana passat al CAT de Gràcia.   

Quo vadis, rumba catalana?

El II Simpòsium Nacional de la Rumba Catalana reuneix músics i acadèmics el 26 de novembre al CAT

El 2008, el I Simpòsium Nacional de la Rumba Catalana va servir per debatre i posar les bases de l'associació Forcat. Aquest 26 de novembre se'n celebrarà la segona edició per fer balanç, analitzar perspectives, valorar la candidatura a Patrimoni de la Unesco i recordar la gresca olímpica amb Los Manolos

La Diada de la Rumba arriba a Mataró

La Màlaga i Miliu Calabuch tancaran la jornada del 19 de novembre a la capital maresmenca

La Diada de la Rumba, organitzada per la Forcat, celebra la IX edició aquesta tardor amb actes a diverses seus. El proper 19 de novembre l'acció es trasllada a una de les ciutats amb més solera pel que fa a la rumba catalana: Mataró. Hi haurà tallers, projecció cinematogràfica i concerts finals gratuïts. 

La rumba batega a l'Hospitalet

La nova Setmana de la Rumba, del 28 de febrer al 4 de març amb concerts, tallers i exposicions

L'Hospitalet de Llobregat acull des d'avui 28 de febrer i fins al proper 4 de març la seva primera Setmana de la Rumba, amb un triple concert a la 2 de la Salamandra, concert familiar amb Landry, exposició sobre els grans noms de la rumba i tallers de guitarra, percussió i ball. 

La festa gran de la rumba catalana

La VIII Diada de la Rumba, aquest 4 de desembre a la Fabra i Coats de Sant Andreu

Després de celebrar activitats a Girona i Mataró, aquest 4 de desembre arriba la festa grossa de la rumba catalana a Barcelona. Serà el diumenge 4 de desembre i, com l'any passat, se celebrarà a la fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu. El programa va del matí i a la nit i totes les activitats seran gratuïtes.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]