Etiqueta pájaros

Hernán Crespo arriba a bon port

L'acordionista argentí actua aquest 9 de setembre a Barcelona

L'acordionista Hernán Crespo actua aquest dissabte 9 de setembre a la sala Sinestesia de Sants, a Barcelona (22.30 h). Hi presentarà el seu segon disc, Puertos (autoeditat, 2016), on parteix de la seva tradició, el chamamé del nord-est argentí, i s'expandeix cap als sons del Río de la Plata, de Galícia i del País Basc.

Músiques alades

El projecte 'Pájaros', a Tradicionàrius a Ràdio 4

Pájaros és un projecte en què músics de tota Amèrica i de la Península Ibèrica comparteixen coneixements, suggeriments i reflexions al voltant de les tradicions musicals. Una iniciativa oberta i polifacètica que aquest dissabte 4 de juny es comentarà al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.

Un ocell cantaire que ve de Xile...

La Chinganera i Niu actuen junts al CAT aquest 21 d'abril

El vessant més popular de la música xilena arriba aquest dijous 21 d'abril al CAT de Gràcia de la mà de la cantora Fabiola González 'La Chinganera', que actuarà acompanyada del grup català Niu. Dècimes, cuecas, compromís, arrelament... i abrigant-los a tots plegats, el record de la immensa Violeta Parra.

Cinc ocells que volen

Breu actua al Koitton Club aquest 12 de març

Com qui sobrevola els vastos paisatges de les músiques populars americanes, el quintet Breu gaudeix recreant sons i repertoris d'arreu, amb l'arrelament del folk i la llibertat del jazz. Aquest dissabte, 12 de març, actuen al Koitton Club del barri de Sants de Barcelona (21 h).
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]