Etiqueta palau de la música

Tanxugueiras i Marala, al Palau de la Música de la mà del Tradicionàrius

Hi actuaran el 10 i el 16 de març, respectivament

El 36è Festival Folk Internacional Tradicionàrius i el Palau de la Música Catalana col·laboren per tercer any consecutiu per portar al Palau dos trios femenins, referents del nou folk: Tanxugueiras (10 de març, 20 h, Sala de concerts) i Marala (16 de març, 20 h Petit Palau). 

Nova era i vells camins

La BGKO actua diumenge al Palau de la Música i sona dissabte al Tradicionàrius a Ràdio 4

La Barcelona Gipsy Balkan Orchestra actuarà aquest 14 de març al Palau de la Música Catalana de Barcelona en el marc del festival Tradicionàrius. I per anar fent boca, aquest mateix dissabte, el grup presentarà al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 com sona el seu nou treball, Nova era (Satélite K, 2021).

Raimon: dotze recitals de comiat

El cantautor de Xàtiva s'acomiadarà dels escenaris del 5 al 28 de maig al Palau de la Música Catalana

Raimon farà una sèrie de recitals de comiat, que oferirà al Palau de la Música Catalana durant els quatre caps de setmana del mes de maig (5, 6 i 7; 12, 13 i 14; 19, 20 i 21, i 26, 27 i 28 de maig de 2017), segons ha informat el servei de premsa del Palau aquest matí.

Amics i amats

Maria del Mar Bonet obre el Festival Mas i Mas amb un concert carregat d'emoció i simbolisme

La catorzena edició del San Miguel Mas i Mas va inaugurar-se ahir, 28 de juliol, al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Maria del Mar Bonet va interpretar les cançons d'Alenar i d'Amic Amat. Però sobretot, va reivindicar la pau i la concòrdia al costat de Moslem Rahal, vingut expressament, i no sense dificultats, des de Síria.

Mox i Mara Aranda, guanyadors als Premis Ovidi

Per la cançó "Si el poguera partir" i pels discos 'Tuactes i rebomboris' i 'Mare Vostrum'

La desena edició dels Premis Ovidi de la música en valencià han distingit el grup de rock de l'Horta Mox –en la categoria de millor disc de rock, per Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015), i de millor cançó– i la cantant Mara Aranda –en la categoria de millor disc de folk per Mare vostrum (Picap, 2015)–.

Eduard Iniesta i l'ONCA donen corda a la Mediterrània

Sortegem cinc entrades dobles per al concert del 14 de maig al Palau de la Música

Un gran viatge per les cordes del Mediterrani. Els busuquis, tzouras, baglames i guitarres del multiinstrumentista barceloní Eduard Iniesta es trobaran aquest dijous 14 de maig al Palau de la Música Catalana (20 h) amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra. Sortegem cinc entrades dobles per assistir-hi.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]