Etiqueta pau figueres

Apropiacions apropiades a la Barcelona flamenca

Un nou cicle programa al centre cívic Sandaru grans instrumentistes que s'han acostat al flamenc

La societat flamenca barcelonina El Dorado ha destacat sempre per la qualitat i l'atreviment. Aquesta temporada presenta un nou cicle, Cordes furtives, que oferirà al centre cívic Sandaru conferències i concerts de grans instrumentistes de corda que han innovat i aprofundit a partir de l'estètica flamenca. 

El Circuit Folc arriba a Ripoll

El duo Marcel Làzara i Júlia Arrey, el guitarrista Pau Figueres i el grup Randellaires, al Teatre Comtal

Com cada desembre des ja fa uns quants anys, el Circuit Folc fa parada i fonda a Ripoll, amb el grup Randellaires com a amfitrió. Aquest dissabte 8 de desembre, a partir de les 18 h, hi actuaran el duo format per Marcel Lázara i Júlia Arrey i el guitarrista Pau Figueres

De Lisboa als Balcans

La Fira Mediterrània 2018, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4

La passada Fira Mediterrània de Manresa va aixecar el teló amb la victòria de Clàudia Cabero al Concurs Sons -cantant entre altres la seva composició "Lisboa"- i el va abaixar amb el terrabastall balcànic de les Balkan Paradise Orchestra. La crònica de la Fira, aquest dissabte al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.     

Del país de l'olivera a l'espai sideral

Jonatan Penalba i Pau Figueres animen la segona jornada de Fira Mediterrània a la sala El Sielu

Divendres 6 d'octubre, segona jornada de la XXI Fira Mediterrània de Manresa. A la sala El Sielu es van poder veure dues de les propostes més interessants pel que fa a la música d'arrel: el cantaor de l'Alcúdia Jonatan Penalba i el guitarrista barceloní Pau Figueres. Un viatge del país de l'olivera a l'espai sideral.

Un so àrid i assolellat

Pau Figueres presenta el seu segon disc a la Fira Mediterrània en el marc del Circuit Folc

El guitarrista Pau Figueres actuarà el divendres 5 d'octubre a El Sielu de Manresa (21 h), obrint el Circuit Folc d'enguany i presentant el disc Nada nuevo bajo el sol (Satélite K, 2018). Parlem amb el músic d'un repertori on textures orgàniques i electròniques embolcallen una guitarra de so àrid i assolellat.   

Or al crepuscle

Crònica del concert de Carles Dénia i Pau Figueres al Museu de la Mediterrània

Carles Dénia, acompanyat del guitarrista Pau Figueres, va obrir l’1 d’agost passat la segona edició dels Capvespres musicals al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. So magnífic i transparent, fresqueta, palmeres... escenari ideal per cantar a la tradició ben entesa i invocar els poetes andalusins.

Carles Dénia i Pau Figueres, a Torroella de Montgrí

Obriran els Capvespres musicals del Museu de la Mediterrània, aquest 1 d'agost

Els Capvespres musicals, el cicle d'actuacions gratuïtes a la terrassa del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, tindran una obertura de luxe aquest dimarts 1 d'agost: hi actuarà el cantaor de Gandia Carles Dénia acompanyat del guitarrista Pau Figueres. La cita és a les 20 h. 

Alcem la copa!

El festival Decanta de músiques, vins i caves, del 17 al 20 de març

Sant Sadurní d'Anoia i Sant Llorenç d'Hortons, terres de vinyes, vins i caves, acolliran del 17 al 20 de març una nova edició del Decanta, festival de música, vins i caves d'autor. Pel que fa a la música d'arrel, a la programació destaquen dues propostes: Pau Figueres i Maria del Mar Bonet.

Una guitarra i un camí per fer

Pau Figueres presenta i comenta el seu primer disc com a solista

Pau Figueres (Whatabout Music), el primer disc com a solista d'aquest jove guitarrista que atresora ja una llarga trajectòria acompanyant grans veus, ha guanyat el Premi Enderrock de la Crítica al millor disc de folk del 2015. Cap on va la guitarra? Cap on va el folk? Al programa Tradicionàrius a Ràdio 4, aquest 16 de gener, no ho resoldrem. Però escoltarem bona música. 

Cordes de coloraines

Crònica del concert de Pau Figueres al CAT dins el Circuit Folc

El 13 de novembre passat hi va haver música de la bona al CAT de Gràcia. Dins el novè Circuit Folc, el guitarrista Pau Figueres va presentar el seu primer disc com a solista i compositor: Pau Figueres (Whatabout Music, 2015), un àlbum eclèctic amb sis cordes pintades de coloraines.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]