Etiqueta pere martínez

La cobla s'acobla a Palamós

El IV Festival Am So de Cobla, del 4 al 8 d'agost

Més enllà de l'àmbit de les ballades sardanistes, la cobla s'ha acoblat històricament amb tota mena d'estils i escenes. Des de fa uns anys, un festival especialitzat, Amb So de Cobla de Palamós, explora tot aquest món. La quarta edició arrenca aquest 4 d'agost i durarà cinc dies consecutius.

A Sant Cugat tenen un pati...

El festival Pati Plah acull concerts tot el juliol, de dijous a diumenge, amb presència destacada del folk

A Sant Cugat tenen un pati... i no dubtaran a utilitzar-lo. Aquest juliol han engegat el festival Pati Plah, un cicle solidari que cada setmana, de dijous a diumenge, oferirà propostes artístiques per gaudir des del pati, des dels balcons o en streaming. I atenció al cartell, perquè la música d'arrel és la protagonista. 

Clarinets, flamenc i poesia

Barcelona Clarinet Players s'alien amb el 'cantaor' Pere Martínez en el seu tercer disc

Barcelona Clarinet Players publicaran ben aviat el seu tercer disc, on s'acompanyen del jove cantaor Pere Martínez per unir els seus instruments amb veu flamenca, música d'Enric Palomar i textos de Garcilaso de la Vega. El presentaran el 18 de setembre a l'Arts Santa Mònica de Barcelona. 

Quatre clarinets i una veu flamenca

BCP i Pere Martínez estrenen "Ègloga", d'Enric Palomar

Aquest dissabte 12 de març a l'Ateneu Barcelonès (19 h), concert suggerent: els Barcelona Clarinet Players es troben amb el cantaor Pere Martínez per estrenar Égloga, una composició feta expressament per Enric Palomar amb textos de Garcilaso de la Vega. La cosa promet. 

Arrels enfora

La Fira Mediterrània dissenya un pla d'acció internacional per a enguany

La residència del guitarrista Chicuelo a la Fondation Royamount, el viatge del cantaor Pere Martínez a Algèria la propera tardor i la inclusió del grup Yacine & the Oriental Groove al circuit portuguès Ou Tonalidades són tres materialitzacions del pla internacional que la Fira Mediterrània ha dissenyat enguany.

Un cant que mira lluny

Crònica de l’actuació del flamenc Pere Martínez al Born de Cançons

Pere Martínez va cantar amb el seu quartet el 2 d’abril passat al Born Centre Cultural de Barcelona. Va ser un concert de flamenc dins les sessions Cafè Jazz que el Taller de Músics programa en el marc del cicle Born de Cançons. És això que en diuen música de mercat. La més saludable.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]