Etiqueta polirítmia

Postisses i gralles, electrònica i càrnix...

El festival Polirítmia ocupa diversos espais de València de l'1 al 10 de juliol

Postisses i gralles, electrònica i càrnix, violí i guitarra flamenca... el Polirítmia d'enguany es presenta com un acolorit mosaic al voltant de músiques d'arreu del Mediterrani, i de més enllà. A més, el cicle que dirigeix Rafel Arnal incorpora en la seva cinquena edició nous formats de concerts.   

Directe al cor de la magrana

Aljub recull en un disc el seu concert a la passada edició del Polirítmia de València

"Com una fruita madura i badada, plena de grans i llavors que donen pas al naixement de nous arbres". Així entén el grup Aljub el seu vintè aniversari, que commemora amb un nou disc, Cor de magrana, enregistrat en directe durant la passada edició del festival Polirítmia, a València.  

Mil ritmes i molt de folk a la plaça de l'Ajuntament

La IV edició del Polirítmia de València ofereix 12 concerts gratuïts

Del 2 a l’11 de juliol, la plaça de l’Ajuntament de València acollirà, amb un aforament per a 400 persones, els concerts de Xisco Feijoó, Carles Dénia, Sons d'Embat, Aljub, Laüsa, Eléonore Fourniau, San Salvador, Apa, Òscar Antolí, Los Hermanos Cubero, Musicants i Carraixet.

D'una flauta fabulosa a un Gramsci polifònic

El segon festival Polirítmia de València, de l'1 al 7 de juliol

La Trobada de Músiques i Danses de la Mediterrània Polirítmia celebra al llarg d'aquesta setmana la segona edició, amb una intensa programació de concerts i activitats formatives al voltant de la música i la dansa tradicionals del Mediterrani en diferents espais de València: d'una flauta fabulosa a un Gramsci polifònic.

Més Mediterrani al carrer i a les aules de València

Polirítmia ofereix concerts i formació en música i danses mediterrànies, del 2 al 8 de juliol

Entre el 2 i el 8 de juliol, la primera edició de Polirítmia, Trobada de Músiques i Danses de la Mediterrània oferirà una visió artística i integradora del Mediterrani com un espai compartit, a través de concerts, xerrades i tallers. En parlem amb el seu director artístic, Rafel Arnal
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]