Etiqueta ràdio 4

Relleus i perseverància

El 34 Tradicionàrius, al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Aquest dissabte 16 de gener arrenca el 34è Tradicionàrius. És per això que el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 es dedicarà a la presentació que van fer l'integrant de la junta del CAT, Esteve Leon, i la nova directora artística del festival, Carol Duran, comentant la programació d'una edició difícil però il·lusionant.

Desassossecs i cors trencats

Dissabte de boleros als programes Tradicionàrius i Club Trébol de Ràdio 4

Mentre veiem ploure i ens passa el temporal Filomena per sobre, els programes Tradicionàrius i Club Trébol de Ràdio 4 dediquen els seus espais al bolero. O més ben dit als boleros: a la dansa tradicional de la Península Ibèrica i a les tempestuoses cançons d'origen americà. I abans, Fernando Pessoa musicat.

Sons de vendaval

Les músiques d'Eslovàquia, al Tradicionàrius a Ràdio 4

Els ecos metàlics del cimbalom, els valents violins temeraris, les veus adolorides i temperamentals... Aquest dissabte 5 de desembre, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4.se'n va fins Eslovàquia per deixar-se endur pel vendaval de les seves músiques.

Roviretes, al Tradicionàrius a Ràdio 4

El flabiolaire, protagonista del programa aquest 28 de novembre

Recentment s'ha celebrat el centenari del flabiolaire de les Guilleries Roviretes. El programa Tradicionàrius a Ràdio 4 d'aquest 28 de novembre serà un especial que repassarà la seva trajectòria i la seva música amb testimonis i documents sonors diversos.

País petit de grans tresors

Les músiques de l'Uruguai, aquest 21 de novembre al Tradicionàrius a Ràdio 4

Encaixonat entre dos països gegantins i l'oceà, l'Uruguai és un país relativament petit. Però amb caràcter i personalitat. Ho demostren els títols de la selecció de futbol i les diverses tradicions musicals que s'hi han desenvolupat. Aquest dissabte 21 de novembre sonaran al programa Tradicionàrius de Ràdio 4.

El jazz i el folk es retroben...

Aquest dissabte 14 de novembre, al Tradicionàrius a Ràdio 4

El jazz i el folk es retroben... si és que mai s'han separat. Aquest dissabte 14 de novembre, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 sonaran uns quants exemples de propostes de la música catalana actual en què es lliguen i es relliguen elements de tots dos camps.  

Records d'una fira resistent

La passada Fira Mediterrània, aquest dissabte al programa Tradicionàrius a Ràdio 4

La XXIII edició de la Fira Mediterrània va poder celebrar tota la seva programació de concerts presencials, gràcies a la complicitat dels organitzadors, el públic i els músics. I aquest sol fet ja és tot un èxit. Aquest dissabte 7 de novembre, crònica d'una fira resistent al programa Tradicionàrius a Ràdio 4. 

Terra ferma, terra de fados

L'Interfado de Lleida, al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Com tota l'activitat cultural a Catalunya, el festival Interfado s'ha vist afectat per les noves restriccions i ha hagut d'ajornar el concert de cloenda, previst per aquest dissabte 31 d'octubre. Sí que estarà, però, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4, de la mà de la cantant i integrant de l'organització Carolina Blàvia.

Cúmbia, son, bachata, tango...

El Tradicionàrius a Ràdio 4 fa un viatge per les músiques populars de l'Amèrica Llatina

Sempre ve de gust fer un viatge musical per les nombrosíssimes i diverses musiques populars de l'Amèrica Llatina. Això és el que farà aquest dissabte 24 d'octubre el programa Tradicionàrius a Ràdio 4. Hi haurà cúmbia, son, bachata, tango...

Les flors barroques de Rodoreda

La CIA. Dell'Anima, a Tradicionàrius a Ràdio 4

La temporada passada, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 va dedicar tot un programa a cançons sobre flors. Aquest dissabte 10 d'octubre, es repren aquesta línia floral entrevistant les integrants de Cia. Dell'Anima, que han dedicat el seu darrer disc i espectacle a Viatges i flors, de Mercè Rodoreda.  
Pàgina 1 de 12
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]