Etiqueta ramon llull

Alè mediterrani

Maria del Mar Bonet obrirà el 14è San Miguel Mas i Mas Festival

El 14è San Miguel Mas i Mas Festival omplirà de música l'agost barceloní. Però arrencarà uns dies abans, el 28 de juliol al Palau de la Música Catalana, amb un espectacle excepcional: Alenar Llull, de Maria del Mar Bonet, amb la participació especial de dos músics dels dos extrems mediterranis: Paco Cepero i Moslem Rahal.

Més commemoracions llul·lianes

Capella de Ministrers publica un llibre-disc sobre els viatges de Ramon Llull

Fa 700 anys de la mort a Tunis de Ramon Llull. Fa uns dies parlàvem de la mostra artística que es pot visitar al CAT de Gràcia, i avui en presentem una altra de centrada en el diàleg intercultural que va propiciar al Mediterrani. I a més, arriba un nou llibre-CD de Capella de Ministrers de Carles Magraner.

Llull, glosa i sobrassada

El Cap de Setmana de les Illes, al Tradicionàrius del 28 al 30 de gener

Arriba un dels caps de setmana de pes en cada Tradicionàrius de Gràcia: el Cap de Setmana de les Illes. Enguany, es commemorarà amb una mostra artística al CAT sobre el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull. I a més, oda a la sobrassada, gloses, foguerons, ball de bot, etc. 

Lídia Pujol: Treballs i plaers d'amor

Iter luminis és una gira per diversos monestirs de Catalunya

Lídia Pujol i el 'país petit' han presentat un projecte singular que pretén vincular el llegat arquitectònic català amb les persones que el comparteixen. Iter Luminis. Treballs i plaers d'amor és una gira que va començar el 9 de maig i acabarà el 21 de novembre i que passarà per diversos monestirs catalans. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]