Etiqueta taller de músics

Naixí en el Mediterrani

El festival Ciutat Flamenco estrenarà la 'Suite De Lucía' amb Joan Albert Amargós

El festival barceloní Ciutat Flamenco enfonsa les seves arrels a Ciutat Vella, com l'entitat que l'organitza, el Taller de Músics, però des de fa anys s'escampa per diverses sales i barris. La XXVIII edició, a la tardor, girarà al voltant del Mediterrani, el mar que neix a l'Algesires de Paco de Lucía.

Carlos Cano, poeta i ocell

Giulia Valle recrea en clau de jazz les cançons del cantautor andalús

En el vintè aniversari de la mort del cantautor Carlos Cano, el festival BarnaSants i el Taller de Músics el recorden conjuntament amb un espectacle dirigit per la compositora, arranjadora i contrabaixista Giulia Valle, que s'estrenarà divendres 6 de març al teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat (20.30 h). 

Flamenc passat i flamenc futur

El 26è Ciutat Flamenco de Barcelona, del 16 al 31 de maig

Mirant al passat i mirant al futur. Miguel Poveda, Rocío Márquez, Chicuelo i María Terremoto són alguns dels artistes que actuaran al 26è festival Ciutat Flamenco de Barcelona, del 16 al 31 de maig, que inclourà també per primer cop un congrés de flamencologia i pedagogia.

Pòquer folk del Connexions

Repassem quatre de les propostes del cicle, que es farà del 18 al 28 d'octubre a Barcelona

Del 18 al 28 d'octubre tindrà lloc la setena edició del Connexions, el cicle de diàlegs musicals a Barcelona que organitza cada tardor el Taller de Músics. Hi haurà jazz, rock, rap... i folk. A Sons de la Mediterrània hem triat quatre propostes d'entre la desena de concerts programats.    

Onze de gala

El festival Ciutat Flamenco ocuparà diversos espais de Barcelona del 17 al 27 de maig

Aurora, Arcángel, Argentina, Jorge Pardo, Euskal Barokensemble, Mariola Membrives... Onze propostes artístiques al voltant del flamenc més heterodox s'escamparan els propers dies per Barcelona, en una nova edició del festival Ciutat Flamenco que produeix el Taller de Músics. Repassem l'alineació.

Un nou Rèquiem a Morente

Aquest 13 de desembre a la sala Barts de Barcelona

Set anys després de la mort del cantaor Enrique Morente, el Taller de Músics li ret homenatge amb un espectacle original i d’estrena, Rèquiem a Enrique Morente. 'In Memoriam’, en el marc del 49è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, aquest dimecres 13 de desembre a la sala Barts. 

Dos sols incandescents

Chicuelo i Marco Mezquida publiquen el disc conjunt 'Conexión'

El públic que va assistir a l'estrena de la col·laboració entre el guitarrista Chicuelo i el pianista Marco Mezquida a la passada Fira Mediterrània de Manresa pot constatar que aquesta trobada és extraordinària. Ara publiquen disc, Conexión (Taler de Músics, 2017), i el presentaran el 4 de maig a L'Auditori de Barcelona.

Vallès Oriental i laberíntic

Labyrinth a Catalunya organitza seminaris i concerts del 5 al 24 de maig a Cardedeu i Barcelona

A diferència de l'antic laberint de Creta on el rei Minos va tancar Teseu, el modern centre Labyrinth que Ross Daly dirigeix actualment a l'illa grega té moltes sortides que el connecten amb les músiques modals de l'Orient Mitjà i el Mediterrani. Aquest maig es presenta a Catalunya amb sis seminaris i cinc concerts. 

Rumba transfronterera al CAT

Peret Reyes i Tato Garcia obren el cicle Connexions

Dues figures emblemàtiques de la rumba catalana clàssica, Peret Reyes de Barcelona i Antoine 'Tato' Garcia de Perpinyà, es troben aquest divendres 2 d'octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona per presentar el projecte Rumba Transfronterera. Serà el tret de sortida del cicle Connexions.

Antics cants amb nova llum

El Mercat de Música Viva acollirà l'estrena de 'Cants oblidats' el 18 de setembre

Cants oblidats. El llegat dels cantadors gitanos catalans, el projecte guardonat amb el Premi Puig-Porret 2014 i impulsat des del Taller de Músics per divulgar els cants flamencs i aflamencats de la comunitat gitana catalana, es materialitzarà aquest setembre en un disc i un espectacle. L'estrena serà el proper 18 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]