Etiqueta tradicionàrius

Occitània, un milió de punts

Ò.C. Brigada Internacional desplega una mapa d'emocions i cançons al festival BarnaSants

Dissabte passat a la nit. Sarau nacionalista a Eurovisió amb la maquinària de propaganda massiva al voltant de Chanel o festa internacionalista al CAT de Gràcia amb cançons populars occitanes revisitades per Carles Belda, Marc Serrats i companyia, de la mà del BarnaSants? Millor la segona opció.

Les jotes i les baldanes tornen al CAT

El Tradicionàrius recupera la Festa de les Terres de l'Ebre

El Tradicionàrius recupera la Festa de les Terres de l’Ebre: referent i punt de trobada de molts ebrencs residents a Barcelona. La festa portarà jotes improvisades als mercats, concert amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Suc d’Anguila i els cantadors Guardet i Sílvia Ampolla. I baldanada!

Una llavor que germina

Ferran Riera presenta el seu llibre sobre el Tradicionàrius aquest 25 de febrer al CAT

La collita del Tradicionàrius. Història i transcendència d'un festival folk (Pagès Editors, 2022), escrit pel periodista Ferran Riera, repassa la història i el paper d'aquest festival des dels seus orígens. Aquest divendres 25 de febrer es presentarà al CAT de Gràcia (19 h). 

Violinada a Besalú

La XIV edició es farà a l'Escola de Música Municipal de l'11 al 13 de febrer

La Violinada, la Trobada de violins i instruments afins que fins ara s'havia celebrat a Argelaguer, no es mourà de la Garrotxa, però celebrarà la XIV edició a l'Escola de Música Municipal de Besalú. Hi haurà activitats al voltant de violins, violoncels, rabequets... i concerts com els de la sueca Lena Jonsson.  

La mar salada aborda el CAT

El Pony Pisador presenta 'It's Never Too Late for Sea Shanties' al Tradicionàrius

Nit d'humor i pirates al CAT de la Vila de Gràcia. El passat 4 de febrer, El Pony Pisador va actuar al festival Tradicionàrius dins de la programació del Circuit Folc, cicle itinerant de música d'arrel organitzat pel Grup Enderrock.

Un homenot nord-català

Crònica de l'homenatge a Matias Mazarico

El poliesportiu de Prada de Conflent es va omplir el passat diumenge 30 de gener per homenatjar el músic de Taurinyà Maties Mazarico. L'acte, organitzat pel Casal del Conflent i dins del Tradicionàrius, va comptar amb l'actuació, entre d'altres, de Jaume Arnella, Biel Majoral i Vicent Torrent.

Sons i foguerons mallorquins a la Vila de Gràcia

Fins el 30 de gener hi haurà activitats amb la Federació de Foguerons de Sa Pobla a Gràcia

Enguany se celebren 30 anys de la festa d'hivern a la Vila de Gràcia, els Foguerons. Fins al diumenge 30 de gener, la Federació de Foguerons de Sa Pobla a Gràcia programa un munt d'actitivats. I el Tradicionàrius, com cada any, col·labora amb concerts, presentacions i actes al CAT. 

Cantar pels altres

Crònica d'una nit de rabequets i música de muntanya al Tradicionàrius

Artur Blasco, Arnau Obiols i la música popular del Pirineu. Rabequets, canyes esqerdades, trico-traco, esclops, harmòniums, bases electròniques, veus de padrines gravades, acordions diatònics i acordions minúsculs. Vetllada entranyable al Tradicionàrius.

Una cinquantena de noves mirades a l'arrel des del Tradicionàrius

Aquest divendres 14 de gener s'inaugura al CAT l'edició 35 de l'emblemàtic festival

Actualitzar la tradició és innovador. Aquest és un dels missatges que el Tradicionàrius vol posar sobre la taula. No és només teoria, sinó una pràctica que travessa la programació. Aquest divendres, s'inaugurarà amb un trio atalà i un duo gallec: La Gravetat de Coulomb i Caamaño & Ameixeiras.

Primeres confirmacions del Tradicionàrius

L'OMAC actuarà al Palau de la Música Catalana

Ja s'han presentat les primeres propostes que podran veure`s al proper festival Tradicionàrius i s'han posat les primeres entrades a la venda. La inauguració la protagonitzaran Caamaño & Ameixeiras i La Gravetat de Coulomb. L'OMAC actuarà al Palau de la Música. I Botifarra, a L'Auditori.
Pàgina 1 de 27
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]