Etiqueta valència

L'Etnomusic s'expandeix

Gaizca Project obre el XVIII festival del Museu Valencià d'Etnologia

La XVIII edició del festival Etnomusic tindrà lloc del 27 de maig al 24 de juny a l'espectacular pati del centre museístic La Beneficència de València i, com a novetat d'enguany, també a Gandia, Xàtiva i Requena. 'Tribus ibèriques' és el lema que vertebra la programació d'aquesta edició.

Mediterrani viu i musical, al Cabanyal

La VI Mostra Viva del Mediterrani inclourà quatre concerts al teatre El Musical

La VI Mostra Viva del Mediterrani, que se celebrarà a diversos espais de València entre el 5 i el 20 d'octubre, ja ha presentat la programació. El festival inclourà cicles de literatura, dansa, arts de carrer, arts visuals... i música, amb concerts d'arrel al teatre El Musical del Cabanyal, del 10 al 13 d'octubre. 

D'una flauta fabulosa a un Gramsci polifònic

El segon festival Polirítmia de València, de l'1 al 7 de juliol

La Trobada de Músiques i Danses de la Mediterrània Polirítmia celebra al llarg d'aquesta setmana la segona edició, amb una intensa programació de concerts i activitats formatives al voltant de la música i la dansa tradicionals del Mediterrani en diferents espais de València: d'una flauta fabulosa a un Gramsci polifònic.

El mes més mediterrani

La 7a Mostra Viva de València es farà del 5 al 20 d'octubre

El festival multidisciplinar Mostra Viva del Mediterrani, que els darrers anys ha reforçat la presència musical amb propostes de qualitat d'arreu del Mare Nostrum, ja té dates i lema per a la setena edició: del 5 al 20 d'octure, 'El mes més mediterrani'.  

Primavera folk a la Beneficència

El cicle Etnomusic del Museu Valencià d'Etnologia, del 9 de maig al 20 de juny

El Museu Valencià d'Etnologia ha presentat la programació del seu festival Etnomusic. Del 9 de maig al 20 de juny hi passaran Uxia, Aljub, Botifarra amb Ahmed Touzani, Marcelo Mercadante, Hamsa Hamsa i La Banda Morisca. També hi haurà un homenatge a les grans dames de la cançó àrab. 

Xavier de Bétera: "Cada vegada hi ha més gent jove interessada en el cant valencià"

El jove 'cantaor' presenta el seu primer disc en solitari, 'Empremtes', el 8 de març a la Casa de Cultura de Bétera

Set anys després del seu primer pas per la Fira de Manresa, Xavier de Bétera, cantaor de cant d'estil valencià i primer professor de conservatori de la història d'aquesta especialitat, publica Empremtes (Temps record, 2019), un primer treball que té les col·laboracions de 22 noms de referència en el panorama actual de la música d'arrel.

El costat més fosc de Dani Miquel

El cantant de l'Alcúdia presenta "Romanços de sang i fetge" aquest divendres 26 d'octubre a la Beneficència de València

Dani Miquel, cèlebre per la seva trajectòria com a cantant per a infants, torna als seus primers temps amb un espectacle per a adults en què els romanços del cançoner popular són els protagonistes. El concert és un esdeveniment especial programat en el marc del cicle d'activitats Espanta la Por!, que ha organitzat el Museu Valencià d'Etnologia.

Debats i pel·lícules sobre els pallassos al Mediterrani

A l'Octubre CCC de València, de l'11 de setembre al 2 d'octubre

Com a pòrtic de la Mostra Viva del Mediterrani, que es farà a València del 3 al 21 d'octubre amb activitats de cinema, música, circ i literatura, l'Octubre CCC acollirà un cicle de debats per acostar-se a la realitat del clown des de diferents mirades. 

Més Mediterrani al carrer i a les aules de València

Polirítmia ofereix concerts i formació en música i danses mediterrànies, del 2 al 8 de juliol

Entre el 2 i el 8 de juliol, la primera edició de Polirítmia, Trobada de Músiques i Danses de la Mediterrània oferirà una visió artística i integradora del Mediterrani com un espai compartit, a través de concerts, xerrades i tallers. En parlem amb el seu director artístic, Rafel Arnal

Criatures al País Valencià

Presenten 'Taumàtrop' el dijous 19 a València i el divendres 20 a Xàbia

El duet d'acordió i gralla Criatures, guanyador del Concurs Sons 2016, tocarà els propers dies per terres valencianes. Aquest dijous 19 d'abril seran a Ca Revolta, a València (20.30 h), i l'endemà, el divendres 20, a la Casa de Cultura de Xàbia (20 h), com a preàmbul del XVII festival Xàbia Folk.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]