Etiqueta valència

Vicent Torrent remena antics racons i cançons

El músic grava disc nou i el presenta l'11 de desembre al teatre Principal de València

Agafeu bolis i agendes. El proper 11 de desembre, al teatre Principal de València, Vicent Torrent presentarà Racons i cançons, un disc i un espectacle en clau intimista en què repassarà a través de cançons inèdites la seva extensa trajectòria, vinculada a la música popular valenciana. 

Directe al cor de la magrana

Aljub recull en un disc el seu concert a la passada edició del Polirítmia de València

"Com una fruita madura i badada, plena de grans i llavors que donen pas al naixement de nous arbres". Així entén el grup Aljub el seu vintè aniversari, que commemora amb un nou disc, Cor de magrana, enregistrat en directe durant la passada edició del festival Polirítmia, a València.  

Tres dones mediterrànies

Maria del Mar Bonet, Vakia Stavrou i Emel Mathlouthi, a la IX Mostra Viva de València

La Trobada de Música del Mediterrani, que forma part del festival multidisciplinari Mostra Viva, celebra els quaranta anys d'història amb algunes grans veus femenines. La Mostra Viva del Mediterrani tindrà lloc del 23 de setembre al 12 d'octubre amb el lema “Convivència, diversitat i pluralitat al Mediterrani".

Mil ritmes i molt de folk a la plaça de l'Ajuntament

La IV edició del Polirítmia de València ofereix 12 concerts gratuïts

Del 2 a l’11 de juliol, la plaça de l’Ajuntament de València acollirà, amb un aforament per a 400 persones, els concerts de Xisco Feijoó, Carles Dénia, Sons d'Embat, Aljub, Laüsa, Eléonore Fourniau, San Salvador, Apa, Òscar Antolí, Los Hermanos Cubero, Musicants i Carraixet.

L'Etnomusic s'expandeix

Gaizca Project obre el XVIII festival del Museu Valencià d'Etnologia

La XVIII edició del festival Etnomusic tindrà lloc del 27 de maig al 24 de juny a l'espectacular pati del centre museístic La Beneficència de València i, com a novetat d'enguany, també a Gandia, Xàtiva i Requena. 'Tribus ibèriques' és el lema que vertebra la programació d'aquesta edició.

Mediterrani viu i musical, al Cabanyal

La VI Mostra Viva del Mediterrani inclourà quatre concerts al teatre El Musical

La VI Mostra Viva del Mediterrani, que se celebrarà a diversos espais de València entre el 5 i el 20 d'octubre, ja ha presentat la programació. El festival inclourà cicles de literatura, dansa, arts de carrer, arts visuals... i música, amb concerts d'arrel al teatre El Musical del Cabanyal, del 10 al 13 d'octubre. 

D'una flauta fabulosa a un Gramsci polifònic

El segon festival Polirítmia de València, de l'1 al 7 de juliol

La Trobada de Músiques i Danses de la Mediterrània Polirítmia celebra al llarg d'aquesta setmana la segona edició, amb una intensa programació de concerts i activitats formatives al voltant de la música i la dansa tradicionals del Mediterrani en diferents espais de València: d'una flauta fabulosa a un Gramsci polifònic.

El mes més mediterrani

La 7a Mostra Viva de València es farà del 5 al 20 d'octubre

El festival multidisciplinar Mostra Viva del Mediterrani, que els darrers anys ha reforçat la presència musical amb propostes de qualitat d'arreu del Mare Nostrum, ja té dates i lema per a la setena edició: del 5 al 20 d'octure, 'El mes més mediterrani'.  

Primavera folk a la Beneficència

El cicle Etnomusic del Museu Valencià d'Etnologia, del 9 de maig al 20 de juny

El Museu Valencià d'Etnologia ha presentat la programació del seu festival Etnomusic. Del 9 de maig al 20 de juny hi passaran Uxia, Aljub, Botifarra amb Ahmed Touzani, Marcelo Mercadante, Hamsa Hamsa i La Banda Morisca. També hi haurà un homenatge a les grans dames de la cançó àrab. 

Xavier de Bétera: "Cada vegada hi ha més gent jove interessada en el cant valencià"

El jove 'cantaor' presenta el seu primer disc en solitari, 'Empremtes', el 8 de març a la Casa de Cultura de Bétera

Set anys després del seu primer pas per la Fira de Manresa, Xavier de Bétera, cantaor de cant d'estil valencià i primer professor de conservatori de la història d'aquesta especialitat, publica Empremtes (Temps record, 2019), un primer treball que té les col·laboracions de 22 noms de referència en el panorama actual de la música d'arrel.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]