Etiqueta viola de roda

Neix l'Associació Violes de Roda de Catalunya

Es presentarà el proper 24 d'abril a Jorba

El proper diumenge 24 d'abril, al Cafè de Sant Genís, a Jorba (Igualada), tindrà lloc la primera Trobada de Violes de Roda. A més de ser punt de trobada per als intèrprets d'aquest instrument, també es presentarà l'Associació Violes de Roda de Catalunya. 

Viola de roda còsmica

Marc Egea publica el disc Cosmic Microwave Background

Marc Egea acaba de publicar un nou àlbum. Es diu Cosmic Microwave Background (autoeditat, 2020), l'ha gravat tot sol a casa amb la seva viola de roda i 'parla', o més ben dit 'sona', sobre cosmologia. Galàxies, forats negres, cons de llum... Un àlbum ben especial i galàctic. En parlem amb el músic.

Marc Egea, 25 anys voltant

El músic té carta blanca aquest 1 de febrer al Tradicionàrius

Fa 25 anys que Marc Egea volta pel món. Fent girar la maneta de la seva viola de roda, però també fent sonar el flabiol, escrivint peces per als més diversos formats, acompanyant actors i rapsodes, etc. Aquest 1 de febrer, el festival Tradicionàrius li dona carta blanca (21.30 h). I dissabte 3 febrer, programa especial de Tradicionàrius a Ràdio 4.

Els somnis d'Adrià Grandia

El violista de roda, al Convent de Sant Agustí de Barcelona

El violista de roda Adrià Grandia fantasieja actualment amb el seu instrument en diversos projectes. Avui mateix, 20 de novembre, se'l podrà escoltar al Convent de Sant Agustí de Barcelona (20.30 h, entrada gratuïta), dins el cicle d'accions i mutacions sonores Recorreguts Sonors.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]