Etiqueta acordió

Neix L'Aula de Tona

El 3 de maig engega aquesta proposta d'aprenentatge musical a través d'instruments tradicionals

Les sinergies entre la Colla de Diables de Tona, l’Ajuntament de Tona i el CAT Centre Artesà Tradicionàrius han fet possible la creació de L'Aula de Tona de música tradicional i popular, que engegarà amb una prova pilot el proper dilluns 3 de maig de 2021.

Manxa enrere i manxa endavant

Estrenem "Tremp" i "Sax", del disc groc de Carles Belda

Carles Belda presentarà les properes setmanes dos discos nous i autoeditats d'una tacada: un de música nova i acordió sol, sense títol però amb color, i un altre que es dirà Manxa enrere i que recollirà diverses peces instrumentals que l'acordionista ha anat fent durant els darrers vint anys.  

L'origen de l'acordió valencià

Exposició a la Casa de Cultura de Quart de Poblet del 2 al 23 de febrer

El proper 2 de febrer (19.30 h) s'inaugurarà a la Casa de Cultura de Quart de Poblet l'exposició "L'origen de l'acordió valencià". Reunirà més de cent acordions de diverses col·leccions i podrà visitar-se fins al dia 23 del mateix mes i acollirà a més dues conferències com a activitats complementàries. 

La Garrotxa a tota manxa

La VII Acordionada de Tortellà, el 24 de setembre

L'Acordionada de Tortellà se celebrarà el proper dissabte 24 de setembre en aquest poble de l'Alta Garrotxa amb concerts, fira de lutiers, dinar popular, cantada de corrandes, cercavila i tallers diatònics. I molt important: Carles Belda en serà l'artista convidat.

Diatònics amb vistes al Cadí

Arsèguel i la Seu d'Urgell es preparen per a la 41a Trobada d'Acordionistes del Pirineu

Aquest divendres 29 de juliol comença la 41a edició de la Trobada d'Acordionistes del Pirineu. El festival s'allargarà fins al dissabte 6 d'agost, i hi participaran intèrprets de diferents països i estils. La majoria de concerts són gratuïts, i hi passaran estudiants acordionistes d'arreu del territori català.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]