Etiqueta cançons

Les flors barroques de Rodoreda

La CIA. Dell'Anima, a Tradicionàrius a Ràdio 4

La temporada passada, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 va dedicar tot un programa a cançons sobre flors. Aquest dissabte 10 d'octubre, es repren aquesta línia floral entrevistant les integrants de Cia. Dell'Anima, que han dedicat el seu darrer disc i espectacle a Viatges i flors, de Mercè Rodoreda.  

Vida i cançons de Palmira Jaquetti

Aquest 21 de setembre es fa a la Filmoteca de Catalunya l'acte central del seu 125è aniversari

Avui, dilluns 21 de setembre, fa 125 anys que va néixer Palmira Jaquetti. La Filmoteca de Catalunya, a Barcelona, acollirà l'acte central de commemoració, que girarà al voltant de la cançó popular catalana, gran passió de la poetessa i folklorista, així com de la seva vida i obra.

Esclats de vida

Cançons de flors i de primavera, al Tradicionàrius a Ràdio 4

Ha arribat la primavera. I l'espai Tradicionàrius a Ràdio 4 ho celebrarà aquest dissabte 28 de març amb un programa especial on sonaran cançons de la música popular catalana que parlen de flors, de natura i d'esclats de vida. 

"Ja venen els Reis per la costereta..."

Cançons dels Reis d'Orient, a Tradicionàrius a Ràdio 4

Ja s'acosta una nova edició del festival Tradicionàrius. Com sempre, vindrà després de Reis. Però abans, el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 d'aquest dissabte 4 de gener rebrà ses Majestats Màgiques de l'Orient amb un seguit de cançons d'arreu del món que en parlen. 

El rossellonès estima cantar...

'Cants populars de la Cerdanya i el Rosselló' reuneix un centenar de cançons recollides per Jordi Pere Cerdà

El poeta i activista cultural de Sallagosa Jordi Pere Cerdà (1920-2011) va recollir entre els anys 1944 i 1960 un centenar de cançons en boca de pastors, cantaires i gent de muntanya de pobles cerdans i rossellonesos. L'editorial Mediterrània les recull en un llibre que inclou a més dos cedés amb les interpretacions que ell mateix, amb alguns informants, va enregistrar acompanyant-se a la guitarra. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]