Etiqueta música

Foc i música al Mediterrani

El VI Simposi Internacional de Focs Festius de la Mediterrània, del 10 al 12 de febrer a Ceret

El Simposi Internacional dels Focs Festius de la Mediterrània, que se celebra cada any a algun indret dels Països Catalans, celebrarà la VI edició entre el 10 i el 12 de febrer, duran el cicle de Carnestoltes, al cor del Vallespir: a Ceret. I l'eix temàtic serà la relació entre el món musical i les festes del foc. 

Música i foc, a debat

El VI Simposi Internacional Focs Festius de la Mediterrània es farà a Ceret del 10 al 12 de febrer

El Simposi Internacional Focs Festius de la Mediterrània, que cada any es fa en una localitat diferent dels Països Catalans, celebrarà la sisena edició del 10 a l'11 de febrer de l'any vinent, i tractarà específicament sobre la relació entre el món musical i les festes del foc. 

Casamance, la música que brolla de la terra

Juan Miguel Morales retrata i presenta grans músics d'aquest fèrtil racó africà

Juan Miquel Morales, fotògraf d'Enderrock i Sons de la Mediterrània, i el periodista Omar Jurado van viatjar fa unes setmanes a Casamance, on van tenir ocasió de conèixer i fotografiar una terra rica en tradicions, en cultura popular i, per suposat, en música. Aquesta n'és la crònica.

Grans documentals pel forat del Mirell

El nou festival a la Bisbal d'Empordà ofereix projeccions i xerrades del 9 a l'11 d'octubre

En aquests temps d'anglicismes depredadors i uniformitat gregària, són ben refrescants les propostes que reivindiquen la cultura universal amb sabor local. Això faran, prenent el nom d'un joc infantil empordanès, al Mundial de la Bisbal d'Empordà, que acollirà del 9 a l'11 d'octubre una nova iniciativa vinculada al cinema i la música.

Un artista total

Emili de la Torre, al Club Trébol

Aquest setembre ha mort als 94 anys el músic Emili de la Torre. Cantant i multinstrumentista, ballarí, ànima del grup de pop Los 4 de la Torre... aquest dissabte 14 de setembre, el Club Trébol de Ràdio 4 recordarà la seva música i també les seves paraules, recuperant l'entrevista que li va fer ara fa deu anys.

La Cabília fa festa a Torroella de Montgrí

S'anuncia la programació de les XI Trobades de Música Mediterrània

La Cabília serà la convidada a les XI Trobades de Música Mediterrània, a Torroella de Montgrí, que ja han anunciat la programació. Terra de fecunda tradició musical i poètica, amb cantautors combatius com Idir i Lounès Matoub, la Cabília protagonitzarà de l'1 al 3 d'abril xerrades, concerts i tallers.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]