Actualitzat el 12/11/2019

Els cinc finalistes del Terra i Cultura 2019

Miquel Gil, Clàudia Cabero, Eduard Iniesta, Ju i Magalí Sare són els autors dels millors poemes musicats del Premi Miquel Martí i Pol

El jurat es reunirà dissabte 9 de novembre, i la seva decisió sobre els guanyadors es farà pública el 13 de novembre. L'acte de lliurament se celebrarà el dimecres 13 de novembre a les 12 h al restaurant El Tros del Celler Vall-Llach.
Terra i cultura Foto: Xavier Mercadé

El jurat del premi Miquel Martí i Pol del XII Certamen Terra i Cultura, patrocinat pel Celler Vall Llach, ha nominat els 5 finalistes, elegits d'entre un total de prop de 428 cançons publicades i inèdites sobre musicacions de poetes en català. Les composicions elegides són:

"Llei horària", d'Enric Casasses a càrrec de Miquel Gil , del poema "Sense trofeu" inclòs en el poemari La cosa aquella (Empúries, 1991).

"Dona-Dindi", de Rosa Maria Arrazola a càrrec de Clàudia Cabero , del poema homònim dins del poemari Buit de març (Viena Editorial, 2017).

"Pertanyo a la llibertat", d'Enric Casasses a càrrec d' Eduard Iniesta (interpretat amb Andrea Motis), del poema homònim al poemari Bes nagana (Edicions de 1984, 2011).

"Chen la commoció (El tro)", del poeta i cantautor Pere Vilanova, en la musicació que ha fet Ju (Judit Puigdomènech) del poema homònim que Vilanova inclou dins del poemari L'oracle del drac. El llibre dels canvis (Editorial Fonoll, 2016)

"Desplegar-se", de la poeta Sònia Moya amb música càrrec de Magalí Sare interpretant amb Manel Fortià el poema homònim del poemari Càntara (Témenos Editorial, 2018).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de: