Estrenem el nou clip del grup osonenc, «De petit»

El paradís perdut d'El Replà dels Ignorants

El Replà dels Ingorants és el projecte de Ramon Cots, Manel Manzano i Sandra Valverde. Plegats, després d’anys compartint grups entre Cots i Manzano (com Kafka o El Replà), van treure a l’abril el primer de tres EPs que estan preparant: 'Fabricant d’ales' (La Catenària, 2020). El senzill del disc, “De Petit”, es trasllada i engrandeix el format i, convertit en videoclip, te’l portem en exclusiva
Text: Èlia Gea. Fotos: Xavier Baliellas.


“De Petit” centra la mirada en la infància, en una època on no hi havia por, però sí molta imaginació, una època millor i més senzilla, en què se sabia gaudir més i millor de la vida. “No vull entendre el món, ni banderes ni colors”, canta Cots, deixant entreveure que potser, precisament en certa ignorància és on rau la felicitat. Perquè en créixer, postula el grup, perdem de vista allò que és vertaderament important, i prenem com a vital allò que no ho és. “El que per mi és veritablement vital és l'amistat de les persones, el respecte, i la convivència”, explica Manzano.

Per fer volar la peça, la banda ha ideat un videoclip en què recuperen la infantesa, es vesteixen amb disfresses i ballen sense vergonya al Casino de Vic. I s’acompanyen del xou de Montse Galobardes en el paper de “Clown" i de Rui Macedo amb el seu projecte de titellaire (Companhia Argila Verde), a més de la col·laboració musical que els brinden Joan Molina (bateria), Sergi Gutiérrez (baix) i Mercè Subirachs (teclats i veus).