Actualitzat el 14/07/2014

Grups seleccionats 10è Concurs de Música Jove

Acaba el termini d'inscripcions amb 10 grups presentats

Un Gos Robant i Caribús de Vilassar de Mar, Oppossed i Rooftops de Montgat, Eros Aka 47 & Dj Jp de Cabrils,  i Déria, Exili, Estramers, Allanamiento i Through The Lies del Masnou, són els grups seleccionats del 10è Concurs de Música Jove 2014, organitzat pels Departaments de Joventut dels Ajuntaments d'Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. El 18 de juliol sabrem els finalistes de les dues categories del concurs.
 

El Concurs de Música Jove del Maresme, que es divideix en dues categories: la de joves entre 16 i 20 anys, i la d’entre 21 i 30 anys. Els grups finalistes de cada categoria es sabran el divendres 18 de juliol i actuaran el dia 26 del mateix mes en un concert en un espai que determinarà l’Ajuntament organitzador.
Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d’una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat en una de les localitats que organitzen el concurs durant l’any 2015.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.