En portada

Guanyadores del 13è Concurs de Música Jove “Endolla’t al so del Maresme”

Lombao

El trio de Vilassar de Mar, Lombao, es va emportar el primer premi de l'Endolla't 2017. Liderat per Clara Lombao, el trio va seduir al jurat del certamen amb la seva proposta de cançó d'autor, folk i clàssica. La seva cantant i guitarrista, Clara Lombao, ens posa al dia de la seva trajectòria en el món de la música, dies abans de gravar el seu primer EP a Bucbonera Studios.

Actualitat

Lombao guanyadores de l'Endolla't

Danee Doble.E & The Sample Corp es van emportar el premi Popular

La final de l'Endolla't 2017, el Concurs de Música Jove del Maresme, es va realitzar el passat dissabte 25 de novembre a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat amb un gran èxit artístic i de públic

FINALISTES ENDOLLA'T 2017

Dissabte 25 de novembre la Sala Pau Casals de Montgat acollirà la final del concurs

Els grups Howl, Dom Dmain i Lombao, en la categoria A, i Danee Doble.E & The Sample Corp, Goliat i Marc Ràmia, en la categoria B, a la final del Concurs de Música Jove, "Endolla't al So del Maresme 2017" 

Endolla't al so del Maresme

El certamen maresmenc allarga el període d'inscripcions fins el 3 de novembre

El Concurs de Música Jove del Maresme és una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i pretén donar suport, promocionar els grups locals de música jovei donar cobertura a la nova generació de músics.

Skai

Guanyadora del Concurs de Música Jove 2016

Amb només 17 anys la cantant abans coneguda com Fanny i ara amb el nom artístic de Skai, es va proclamar guanyadora absoluta del Concurs de Música Jove 2016 en la categoria categoria A, dirigida a grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

La Tribu Tabú

Guanyadors del Concurs de Música Jove 2016

La Tribu Tabú es va emportar el primer premi del 12è Concurs de Música Jove en la categoria B, dirigida a grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys.

Final Concurs de Música Jove

La cantant de rap, Fanny, i la banda de fusió La Tribu Tabú guanyen el concurs.

A la final en directe també van actuar els grups Remolke del Masnou i Segle XXII de Vilassar de Mar, finalistes de les categories A i B respectivament. El concert es va celebrar dissabte 25 de juny a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

Més actualitat

Finalistes del 12è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el dissabte 25 de juny a partir de les 21h a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

La cantant de rap , Fanny, i el grup de rock Remolke, tots dos del Masnou, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat Segle XXII de Vilassar de Mar, i La Tribu Tabú del Masnou.

S'amplia el termini del 12è concurs

La convocatòria per participar a la mostra musical s'allarga fins el 24 de maig

El Concurs de Música Jove organitzat pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, ha allargat fins el dimarts 24 de maig el període d'inscripcions. 

Concurs de Música Jove 2016

Arrenca una nova edició de la mostra musical del Maresme

Fins el 17 de maig estarà oberta la inscripció per poder participar a la 12a edició del Concurs de Música Jove, organitzat pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.

REMEMBER THE FALL

Guanyadors del Concurs de Música Jove 2015

Entrevista a  Remember the Fall, grup de pop-punk de Montgat, guanyador del concurs en la categoria A, dirigida a grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

Oppossed

Guanyadors de l'11è Concurs de Música Jove del Maresme

Entrevistem Oppossed, grup de trash mètal de Montgat, guanyador del concurs en la categoria B, dirigida a grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys.

Remember The Fall i Oppossed, guanyen el Concurs de Música Jove

La final es va celebrar dissabte 28 de novembre al CC La Fàbrica de Cabrils

A la final del 11è Concurs de Música Jove, també van actuar els grups Remolke del Masnou i Udol de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i Som Guineus de Montgat i Balheim de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

Finalistes del 11è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el dissabte 28 de novembre al Centre Civic La Fàbrica de Cabrils

Remember The Fall de Montgat, Remolke del Masnou i Udol de Vilassar de Mar, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat Som Guineus de Montgat, Balheim del Vilassar de Mar i Oppossed de Montgat. La final en directe es realitzarà el dissabte 28 de novembre al Centre Civic La Fàbrica de Cabrils a partir de les 19:00 hores.

Concurs de Música Jove 2015

Nova edició del certamen dirigit als nous valors musicals

Els serveis de Joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzen la 11a edició del Concurs de Música Jove, iniciativa dirigida als músics novells d'aquestes localitats.

The Rooftops

Guanyadors en la categoria de majors de 20 anys del Concurs de Música Jove

El quartet amb seu a Montgat, sorprén per la seva proposta orientada al rock del anys 70 del segle passat. El grup sap jugar les seves cartes musicals i en un futur no massa llunyà volen anar a viure i empapar-se de música a Anglaterra.

Un Gos Robant

Guanyadors en la categoria de menors de 20 anys del Concurs de Música Jove

Un Gos Robant són una multiformació de Vilassar de Mar, alumnes avantatjats dels ritmes de fusió i caribenys. El reggae, l’ska i els ritmes llatins, alimenten les seves inquietuts musicals, confeccionant un repertori festiu i reivindicatiu.

Un Gos Robant i The Rooftops, guanyadors del 10è Concurs de Música Jove

La final en directe es va celebrar dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou

A la final van actuar Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

Finalistes del 10è Concurs de Música Jove

Els finalistes de les dues categories actuaran el directe el 26 de juliol a l'Espai Escènic de Ca n'Humet del Masnou

Eros a.k.a. 47 & Dj Jp de Cabrils, Estramers del Masnou i Un Gos Robant de Vilassar de Mar, són els finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Pel que fa a la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys), els finalistes han estat The Rooftops de Montgat, Dèria del Masnou i Allanamiento del Masnou. La final en directe es realitzarà el dissabte 26 de juliol a l'Espai Escènic de  Ca n'Humet del Masnou a partir de les 19:00 hores,

Grups seleccionats 10è Concurs de Música Jove

Acaba el termini d'inscripcions amb 10 grups presentats

Un Gos Robant i Caribús de Vilassar de Mar, Oppossed i Rooftops de Montgat, Eros Aka 47 & Dj Jp de Cabrils,  i Déria, Exili, Estramers, Allanamiento i Through The Lies del Masnou, són els grups seleccionats del 10è Concurs de Música Jove 2014, organitzat pels Departaments de Joventut dels Ajuntaments d'Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. El 18 de juliol sabrem els finalistes de les dues categories del concurs.

Taller d'assessorament musical

El 10è Concurs de Música Jove incorpora la novetat d'un curset d'introducció a la indústria musical

En una edició plena de novetats, els departaments de Joventut d'Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, ofereixen la possibilitat a tots els grups que es presentin al concurs de compartir una "Master Class" al voltant del món de la música i les seves eînes bàsiques per poder promocionar les propostes musicals dels diferents grups locals.

Concurs de Música Jove

Ja està oberta la inscripció de la 10a edició d'aquest certamen dirigit als nous valors musicals del Maresme

Les antigues Beques de Música Jove canvien i es transformen en el Concurs de Música Jove en la seva desena edició. Aquesta inciativa promoguda pels departaments de Joventut dels ajuntaments d’Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar intenta dinamitzar i donar cobertura promocional als músics novells de les localitats que l’organitzen.
El termini d'inscripció s'ha ampliat fins el dia 10 de juliol del 2014, i es publicaran els artistes preseleccionats el dia 14 de juliol, i els finalistes el 18 de juliol.

Bases Endolla't al So del Maresme

Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. 13a edició