Actualitzat el 03/05/2016

Una dansà al 'carpe diem' de Mox

Avancem el videoclip "Alegries de Miliet (Dansà)"

La banda de Puçol va presentar en germanor el nou clip "Alegries de Miliet (Dansà)" el passat cap de setmana a la presentació del 25è aniversari de la Colla de Dimonis de Massalfassar. Per a tots els que no van poder assistir a la cita, a EDR i Sons de la Mediterrània l'estrenem en exclusiva. 
El cant d'estil i el rock del darrer disc de Mox,Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015), s'obre amb la cançó que han escollit els valencians per al nou clip. Es tracta d'una reivindicació del carpe diem com a himne intergeneracional que recull molt bé el tipus de públic que segueix el grup: "Als nostres concerts en horari diürn hi ve gent de totes les edats, i normalment són els més menuts i els més majors els que més interessats estan davant la nostra música, i així ens ho fan saber. I a nosaltres ens encanta!", comenta la banda guanyadora del Concurs Sons 2014.Tot i que són conscients que l'expressió llatina és un tòpic, "és tan cert com que el nostre pas per este món té data de caducitat". És per això que consideren interessant "tindre-ho en compte en el nostre dia a dia", i aquest tema n'és un recordatori. 

Properament Mox pujaran al Poliesportiu Municipal de la Pobla de Farnals al festival benèfic Animal Rock (28 de maig) i a la festa de Sant Joan del 25è aniversari de la colla de dimonis de Massalfassar (25 de juny), amb Urbàlia Rurana

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.