Actualitzat el 30/04/2015

Xeic! presenta 'Som' a Barcelona

El grup de les Terres de l'Ebre actuarà aquest vespre a la sala Music Hall

A Enderrock.cat vam engegar un concurs fa uns dies per assistir al concert de presentació del cinquè disc de Xeic! a Barcelona. Som (Right Here Right Now, 2015) recull tota l'energia del directe i avui ressonarà a la sala Music Hall.
XEIC! Foto: Arixu XEIC!

Vilanova de Bellpuig, Reus i ara és el torn de Barcelona. La banda de Rasquera torna a escena amb un cinquè àlbum ple de força, vitalitat i compromís. Som (Right Here Right Now, 2015) omple els escenaris amb un directe elèctric i potent. Festa i revindicació a parts iguals seran les coordenades del concert d'aquesta nit a la sala Music Hall. A Enderrock.cat sortejàvem 3 entrades dobles per assistir-hi i els guanyadors són:

Carla Serra Pablo
Roser Benaiges Bosquet
Antonio Duran Garcia

El concert començarà a les 21 h, però la sala obrirà portes a les 20 h.
 
Xeic! en ruta
Després de Barcelonal, Xeic! ja ha confirmat més dates: Lleida (7 de maig), Ametlla de Mar (9 de maig), Baó (16 de maig), Manresa (23 de maig), Artesa de Segre (7 de juliol) o Miravet (11 de juliol). La resta de concerts de la gira es poden consultar al seu web

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]