Actualitzat el 04/05/2015

Maig de pop al Born de Cançons

Hi actuaran Joana Serrat, David Carabén i Clara Sallago

La música a l'emblemàtic mercat barceloní no s'atura, i un cop més el vi i la música es fusionaran per crear una experiència diferent. Aquest mes porta el nom de Maig de Pop, i s'hi podrà escoltar tres propostes diverses: Joana Serrat i David Carabén a la sala Moragues, i Clara Sallago al Cafè.
Joana Serrat Foto: Xavier Mercadé

Arrenca el mes de maig i arriben noves propostes de música al Mercat del Born. Com sempre, les cançons dels convidats aniran acompanyades d'una proposta de vi que maridi amb les seves músiques. L'encarregada d'obrir el mes és la jove cantautora vigatana Joana Serrat. Després de The Relief Sessions (autoeditat, 2012) i Dear Great Canyon (El Segell del Primavera, 2014), es tancarà a l'estudi per enregistrar el seu tercer treball. Al Born Centre Cultural, a més recuperar les cançons dels seus anteriors discos, sorprendrà amb algunes de les composicions que formaran part del seu nou àlbum. 

Clara Sallago portarà el punt de jazz d'aquest maig de pop, amb el seu repertori plural que no deixa ningú indiferent. L'emoció que porta pels escenaris sorgeix de la música d'arrel de la cantautora, mesclada amb estils tan diversos com el jazz, el flamenc, la chanson o la música llatinoamericana. 

El maig posarà punt i final amb una de les veus més emblemàtiques del panorama català. David Carabén, que habitualment puja a l'escenari amb Mishima, se cita en solitari, però acompanyat d'alguns dels seus companys de ruta. El repertori inclou grans clàssics de qualsevol època i estil, versionats i adaptats per a l'ocasió.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]