Actualitzat el 22/05/2015

Experts Taverners

El grup mallorquí presenta el seu últim disc al CAT

El proper divendres 22 de maig el grup mallorquí Taverners prentarà al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia les cançons del seu últim treball discogràfic, La por no és res si la volen veure (Ona Edicions, 2014), un segon disc que segueix la línia del primer però on les guitarres guanyen pes.
Pau Mas, Pere Llabrés i Marcel Pich. Foto: Taverners

Taverners
són un jove trio mallorquí que al seu primer disc, No hi ha temps que no torn (Ona Edicions, 2013), van agafar el folklore musical de l'illa i el van fusionar amb sonoritats rockeres sense per això deixar de sonar tradicionals. Un any i mig després ja estava enllestit el seu segon treball, La por no és res si la volen veure (Ona Edicions, 2014), on s'intueix un lleuger desplaçament cap a la distorsió, això sí, sempre partint del folklore. Segurament el pas de quartet a trio i l'absència dels vents de Càndid Trujillo ha tingut molt a veure en aquest lleuger redireccionament. Tots dos treballs han resultat finalistes a millor disc de folk en els Premis Enderrock 2014 i 2015. 

En aquest segon disc el grup format per Pau Mas, Pere Llabrés i Marcel Pich han tornat a tenir a la producció Miquel Brunet, i col·laboracions destacades com les de Tomeu Mulet i Pep Suasi, entre altres. El grup ha revisionat peces d'artistes com Maria del Mar Bonet, Al-Mayurqa o Coanegra, a més de cançons populars, i ha musicat versos de Bartomeu Rosselló-Porcell i Miquel del Sants.

El grup torna a Barcelona per actuar el proper divendres 22 de maig a les 22 h al Centre Artesà Tradicionàrius, una bona oportunitat per transportar-nos per uns instants als ambients i tradicions mallorquines. 

Més informació aquí

Navega per les etiquetes

Premis EnderrockCATTaverners

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]