Actualitzat el 22/06/2015

Segon concert preliminar del Sona 9

L'Auditori de l'Espai Jove La Fontana acull el dijous 25 de juny un nou concert del Sona 9

Els grups Bèstia, Coet, Max Saura, Xavalla, Lausana i Exili a Elba, protagonitzen la segona jornada dels concerts preliminars.


Després de la primera preliminar que va tenir lloc el passat 11 de juny, les actuacions per decidir els semifinalistes del Sona 9, continúen el proper dijous 25 de juny a l'Espai Jove La Fontana amb els concerts de Bèstia (Pop / Barcelona),  Coet (Rock / Sant Boi de Llobregat), Max Saura (Pop-Rock / Barcelona), Xavalla (Pop-Rock / Barcelona), Lausana (Pop / Granollers) i Exili a Elba (Rock / Barcelona). Les invitacions per asistir als concerts preliminars del Sona 9 es poden demanar a [email protected].

D'aquests concerts preliminars, el jurat n'escollirà 6 grups, i el públic, mitjançant la votació popular, els altres 3, a raò d’un grup per concert. Si els vots del jurat coincideixen amb els del públic, es classificaran els següents grups més votats pel públic a cada concert.  D'aquesta manera sortiran els 9 grups semifinalistes del Sona 9 2015, que presentaran les seves cançons al Mercat de Música Viva de Vic, el BAM de Barcelona i l'Acústica de Figueres.

Segón concert preliminar Sona 9 2015
Auditori La Fontana - 25 de juny

20:00 > Bèstia (Pop / Barcelona)
Pop atemporal que desperta un atractiu musical fascinant, sobretot per la manera d’interpretar les cançons que fa el seu cantant, molt ben acompanyat per una base sonora molt sòlida i ben curtida.

20:35 > Coet (Rock / Sant Boi de Llobregat)
Sant Boi de Llobregat s'està convertint en un niu de creativitat musical, i bona prova d'això és Coet, amb el rock alternatiu i el blues-rock d'influència nord-americana com a referència.

21:10 > Xavalla (Pop-Rock / Barcelona)
Cançons properes al pop-folk, amb linquietuts artístiques i personals. Els barcelonins van a la recerca d’un so personal amb el que volen donar a conéixer una proposta inteligent.

21:45 > Lausana (Pop / Granollers)
Els recents guanyadors del Premi per Votació Popular, abans d'actuar al Canet Rock, oferiran el seu directe ple de ritmes contagiosos i d'indie rock ballable al 100%.

22:20 > Exili a Elba (Rock / Barcelona)
Banda que fusion el rock alternatiu amb el funk de manera contundent. Les seves cançons ben treballades tenen una sòlida base instrumental estan plenes d’actitut i missatge.

22:55 > Max Saura (Pop-Rock / Barcelona)
Max Saura
presenta per primer cop les seves cançons al públic a través d'un so intimismta propi i que utilitzen molts cantautors combinat amb la força d'una formació clàssica de pop-rock.

23:15 > Fi concerts

Navega per les etiquetes

Sona 9concerts preliminars

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]