Actualitzat el 01/10/2015

La festa d'aniversari de l'Heliogàbal

El 10 d'octubre la sala barcelonina organitza un concert per celebrar 20 anys a l'Espai Jove Fontana

Aquest curs la sala Heliogàbal vol celebrar la vintena com déu mana. El toc d'inici serà una gran festa a un altre escenari del barri on actuaran 12 grups molt vinculats a la casa. A més, cada mes hi haurà un concert doble a l'Heliogàbal amb grans noms.

Joan Colomo. Foto: Juan Miguel Morales


Des de fa vint anys l'emblemàtic bar del barri de Gràcia de Barcelona s'ha arriscat a programar poesia i músiques de petit format enmig del bullici de la capital catalana. L'Heliogàbal s'ha dotat d'una personalitat pròpia i al llarg del temps ha tingut un bon retorn del públic. De fet, el 2012 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona, tot i que encara estiguin demanant llicència. La màgia de la sala és difícil d'explicar i s'ha de viure de primera mà: el caliu dels músics a tocar, i un servei atent i proper. 

Per llançar el tret de sortida al vintè aniversari han decidit traslladar la festa a un escenari veí i amic, l'Espai Jove La Fontana. El dissabte 10 d'octubre (19 h) una dotzena grups felicitaran la sala de la millor manera que ho saben fer. El concert serà ben especial, perquè com a mínim un dels membres de les bandes que hi participaran treballa a l'Heliogàbal. Així que els tocarà pujar a l'escenari i també servir alguna copa.

Les actuacions seran de 20 minuts i els protagonistes seran (lo:muêso), Beach Beach, Da Souza, Fighter Pillow, Halcón, Joan Colomo, Nueva Vulcano, Me and the Bees, Mil Pesetas, Síctor Valdaña & The Check This Outs, Songstore i Sot. Les entrades per a la festa es poden comprar a través d'aquest enllaç.

El concert obrirà la celebració, i fins al juliol de 2016 la sala Heliogàbal acollirà cada mes un doble concert amb artistes que d'entrada podria semblar impossible de veure en un espai tan petit, però ple d'encant.

Navega per les etiquetes

heliogàbalbarcelonaaniversari20 anys

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]