Actualitzat el 02/10/2015

Àpats a ritme de swing

El 3 d'octubre tindrà lloc el primer Jazz & Food

La temporada de concerts de tardor ha arribat a Barcelona, i per inaugurar-la el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz proposa una jornada on música i gastronomia siguin les protagonistes. Demà 3 d'octubre tindrà lloc la primera edició del Festival Jazz & Food, amb 12 hores de música i una oferta gastronòmica per a tots els gustos.

Koko-Jean Davis (The Excitements) Foto: Xavier Mercadé

Des de les 11.30 i fins a les 23 h, el Parc Central del Poblenou es convertirà en la seu d'una gran festa ciutadana per compartir, conviure i sobretot gaudir d'una oferta gastronòmica espectacular amb bona música de fons. Des de primera hora es podrà presenciar els concerts de The Excitements Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra Liceu Big Band La CalorGrégory Privat & Sonny Troupé Enric Alegre & Perdiu Grouse Brass Band i l'Orquesta Ilegal de Barcelona. També voltarà pel recinte la Barcelona Street Parade, encarragada de posar els sons de Nova Orleans en els canvis d'escenari. 

Pel que fa a la secció gastronòmica, hi haurà propostes per a tothom, amb una oferta que inclou menjà vegetarià, vegà i sense gluten. Diversos chefs internacionals proposaran una ruta per les delícies d'arreu del món, des del Japó o l'Índia passant per Colombia, Brasil, Argentina i quasi totes les ribes del Mediterrani.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]