Estrenem una cançó del seu primer disc, 'Elements'

Showarma i els Falafels, mestissatge del Vallès

Aquest divendres 15 de gener sortirà a la llum el primer disc de Showarma i els Falafels, el nou projecte del bateria de Dusminguet, Martí Viladerbò. Després de tres maquetes prèvies titulades 'Mar', 'Terra' i 'Cel', ajunten tots els 'Elements' al seu debut de llarga durada, editat per Kasba Music. A la revista Enderrock 243 s'encartava un EP amb tres cançons d'avançament, i a l'EDR #98 en vam avançar el senzill "No tenim por", quan faltava poc per descobrir la resta de cançons. Aquesta setmana a EDR estrenem la que obre el disc, "Voltes". A més, presentem tota la banda. 
Text: Joaquim Vilarnau. Fotos: Juan Miguel Morales


Martí Vilardebò (cantant i guitarrista):
 No és amant de les presses. Com a mínim això ha demostrat amb la confecció del repertori per al primer disc de Showarma i els Falafels. Des que el grup es va crear el desembre de 2008 han anat treballant les cançons, buscant un repertori propi i consolidant el projecte com alguna cosa més que una reunió d’amics per fer música i passar-s’ho bé. Vilardebò hi aporta la personalitat i l’experiència acumulada en bandes com Dusminguet, Peret, El Belda i el Conjunt Badabadoc i Oriol Tramvia, entre molts altres.

Jacob Serradesanferm (baix i veus): Ha estudiat harmonia, piano i baix, ha cantat a la Coral Guisla de Caldes de Montbui i ha estat teclista del grup Stocks, on ja va coincidir amb Vilardebò. La seva vida
musical ha passat per Pareras Parelladas, on va tocar durant set anys. Forma part de Showarma i els Falafels des del principi.

Albert Rafart (bateria i veus): Després d’haver passat pel grup de batucada Tumieto i la banda de rumba-punk Perro Patxingo, va passar a formar part de Gertrudis. Amb ells va enregistrar la maqueta i els dos primers discos. Després es va incorporar breument a Fufu-Aï, i des del 2009 és a Showarma i els Falafels


Jofre Dodero (teclats i veus): Professor de piano, llenguatge i harmonia, ha impartit classes a alguns membres del grup. Ha acompanyat cantants lírics, ha tocat en formacions clàssiques i ha format
part del conjunt de pop Último Clan, el septet de jazz Confusió i la Big Band de Granollers. Actualment també treballa en dos espectacles de música i poesia.
 
Cesc Pascual (guitarra i veus): Guitarrista polivalent especialitzat en funk-rock i música brasilera. Té el grau superior del Taller de Músics en guitarra, llenguatge, harmonia i arranjaments i el grau superior de jazz a l’ESMUC. Ha tocat amb Brazuca Matraca, Dani Nel·lo i Pau Riba, entre d’altres. Ha col·laborat en la gravació de diversos discos i ha fet la banda sonora del curtmetratge Cuando te encontré, amb Jorge Drexler. Es va incorporar a Showarma i els Falafels en substitució de Josep Espinasa ‘Epi’.