EDR : L'internet, un internat?

M’Arremango publica un segon treball dedicat al Nadal

Més nadales arremangades

Després de debutar amb el disc Nadales arremangades (Picap, 2015), M’Arremango publica el seu segon treball, dedicat de nou a la temàtica nadalenca: Utopia nadalenca (Havana Seven). “Ens va agradar el fet de distorsionar les nadales, per això ara hem titulat el disc Utopia nadalenca", expliquen. Sortegem cinc exemplars d'aquest segon treball del grup, que pots aconseguir omplint aquest formulari.
Text: Joaquim Vilarnau. Fotos: Mateo Liébana
"El primer track és 'Ball rodó', un tema molt antic. També hem gravat el 'Fum, fum, fum' i una versió d’'El noi de la mare' que ens va sortir a l’estudi i que pràcticament va ser un directe. La resta són nadales que hem fet entre tots però són poc nadales. Si escolteu per exemple 'No feu servir el nom de Déu per matar', gaire nadala no és...", se sincera Pep Picas, veu i guitarra del projecte.El grup el formen també Carles Vidal (Dharma) al baix, Giuseppe Costa a l’acordió i Francesc Rabassa (Serrat) a les percussions. Com a l’anterior treball, a banda de les peces cantades hi han inclòs el recitat d’un poema. "Volem que sigui un dels trets identificatius de M’Arremango", assevera Picas.

 
Després de cantar nadales i d’un període de desconnexió, el febrer el grup vol enfilar ja la recta final de l’enregistrament del seu tercer disc. "Seran cançons compromeses amb les polítiques socials, totes amb lletres i música nostra. La intenció és tenir un disc d’inequívoc segell M’Arremango acabat al juny." A banda de les nadales que ja han enregistrat als seus dos primers discos, Picas assegura que la banda encara en té més, i no descarta que d’aquí a dotze mesos hi hagi un tercer disc temàtic.  

Vols aconseguir un disc de M'Arremango?

Sortegem cinc exemplars del nou treball de la banda, Utopia nadalenca (Havana Seven), que pots aconseguir omplint aquest formulari. Molta sort a tots els participants!