des de l'objectiu

Portugal. The Man, Hurray for a Riff Raff, Future Islands, Residente, Goo Goo Dolls, Quimi Portet, Gary Clark Jr. i Enric Montefusco

text i fotos: Xavier Mercadé
La banda d'Alaska Portugal.The Man va portar el seu pop amb tonalitats psicodèliques a la sala Apolo la nit del 15 de juliol.

Amb el doble cartell de Hurray for a Riff Raff i Future Islands a la sala Razzmatazz el vespre del 17 de juliol, el BCN Guitar Fest va donar per tancada la seva edició del 2018.

L'ex Calle 13 Residente va omplir de gom a gom tot l'aforament del Poble Espanyol del dia 19 de juliol. Com a teloner vam tenir el reaggeton de PJ sin Suela.

El pop naïf de Peinga Rayo y las Aeromozas va ser un dels plats forts del Fli Festival celebrat als Jardins de Fabià i Puig Server el 21 de juliol, dins les festes del Poble Sec.

Descàrrega de pop energètic amb la visita dels nordamericans Goo Goo Dolls diumenge 22 de juliol.

Vint anys després de la primera edició del Doctor Músic Festival, la música va tornar a sonar a les Valls d'Àneu. El 23 de juliol i coincidint amb les dotze llunes que falten per la edició de 2019, l'astre Quimi Portet va portar la seva Festa Major d'Hivern (Fina Estampa, 2018) a prats d'Escalarre.

Des de Austin (Texas) ens va arribar el blues ben destil·lat però amb problemes de so de Gary Clark Jr. la nit del 24 de juliol a la sala Apolo.

Enric Montefusco va estar actuant al Teatre Grec la nit del 25 de juliol acompanyat per els Coros de Medianoche (Albert Pla, Maria Arnal, Niño de elche, Los Hermanos Cubero i Nacho Vegas).