Estrenem el primer poema musicat de l'àlbum que es descobrirà a finals d'any

Enric Casasses orbita entre la poesia i el pop electritzant

La fauna casassiana és un lloc on perdre-s'hi amb calma i deixar-se portar, un espai que s'ha anat eixamplant, però també definint, al llarg de l'extensa trajectòria del poeta barceloní. L'última parada del camí creatiu d'Enric Casasses va ser amb 'El nus la flor' (Daniel Ariño i Enric Casasses, 2019) ara fa pocs mesos, en una estació poetico-musical de 43 textos musicats que compta amb els talents de Maria Mauri i Daniel Ariño.
Text: Anna Tisora. Fotos: Arxiu de l'artista
Aquest desembre, Casasses proposa un nou viatge còsmic per seguir passejant per la seva obra. Orbiten (La Casa Calba, 2019) s'allunya dels tòpics i deambula per boscos d'idees que, com recita l'autor, "a ningú li passen mai pel cap".

En aquest nou treball s'endinsa, una vegada més, en l'antiquíssima pràctica de fusionar mètrica i melodia, ja que són 20 recitals poètics banyats de pop electritzant de la mà de Don Simon i Telefunken. El resultat es descobrirà amb innocència el proper 28 de desembre, però mentrestant descobrim en exclusiva a Enderrock.cat el tema que posa nom a l'àlbum.