La banda estrena el nou videoclip "De Veritat"

De veritat que Blaumut torna per la porta gran

S'ha fet esperar, però de veritat que ja tenim a tocar el nou disc de Blaumut. El treball portarà per nom 0001 (Música Global, 2020) i ens arribarà a les mans el proper dia dels enamorats, el 14 de febrer. Per fer-nos l'espera més amena, avui la banda ha estrenat com avançament el videoclip del tema "De veritat", que compta amb la direcció de Guillem Roma.
Text: Enderrock. Fotos: Diego Conti.


En aquest proper treball de Blaumut, que ells mateixos descriuen com a conceptual, hi trobarem una comunió entre el racional, l'emocional i la part més física de cadascú. N'és un exemple aquesta primera cançó que ens han deixat escoltar dels 13 temes que compondran el disc, "De veritat", que parla de retrobar-se amb la pròpia essència. A més, l'elapé s'arrodoneix amb la producció de Joel Condal, Xavi de la Iglesia i la mateixa banda, així com l'assessorament artístic i els teclats de Dani Espasa.

Els primers concerts de la gira de 0001 seran el 30 d'abril al festival Strenes de Girona, que ja té les entrades exhaurides, el 5 de maig a la sala Barts (Barcelona), el 9 de maig a La Daurada (Vilanova i la Geltrú), el 19 de juny a l'Abdal Music Festival (Horta d'Avinyó), el 2 d'octubre el Centre Cultural de Terrassa i el 17 d'octubre a La Mirona de Salt (Girona).