El cantautor trenca el silenci de la forma més orgànica i personal amb l'estrena de «Segueixo», el primer videoclip de la nova proposta d'Arbre

Agustí Busom, arrels, tronc i capçada

'Arbre' (U98 Music, 2020) és la nova proposta discogràfica d'Agustí Busom, excantant d'Abús, el pseudònim sota el qual l'artista va publicar sis discos pioners de la generació neocantautor a casa nostra. 'Les trampes del sostre' (Grabaciones Silvestres, 2012) era l'última entrega, un treball que anticipava un canvi en la trajectòria del músic.
Text: Anna Tisora. Fotos: Arxiu de l'artista.
Després d'una llarga temporada distanciat dels escenaris, Agustí Busom torna amb el projecte d'Arbre, amb el qual signa un disc homònim que engloba tota una trajectòria vital emmarcada en una desena de cançons que pretenen ser arrels, tronc i capçada.

Mentre que les arrels mantenen l'essència característica de l'autor fins al 2012, el tronc és tot el procés de gravació, un retrobament amb amics de professió, un creixement personal que es ramifica en cançons, que a la fi dibuixen la capçada d'un arbre viu. Estrenem el videoclip que vesteix el senzill "Segueixo", inclòs a l'àlbum que veu la llum avui."Segueixo" és una cançó lleugerament persuasiva. "Pols d'abella, cucs i terra, arbres surant per l'espai, petites formes orgàniques de vida" s'erigeixen com un exemple de superació que ens anima a seguir malgrat els entrebancs. És un tema dedicat a Andreu Latorre Azurmendi, artista multidisciplinar i amic apreciat del cantautor, i ve acompanyat d'un clip realitzat per Albert Palomar d'Aviram Films.