Estrenem el nou videoclip del músic reusenc

Fito Luri ensenya la «Trampa mortal» que pot ser el temps

Fito Luri es troba en ple procés de gestació del nou disc 'Diari de llambordes' (Kasba Music, 2020), àlbum que veurà la llum aquesta tardor i que està sent gravat i mesclat per Marc Parrot. Fa uns dies n'avançava un segon single, "Trampa mortal", que en menys d'una setmana s'ha erigit ja com al tema més escoltat del músic reusenc a Spotify. Avui n'estrenem el videoclip juntament amb la revista LGTB 'Shangay'.
Text: Redacció. Fotos: Arxiu artista


La llavor de la inspiració per escriure aquesta cançó li va venir a Fito Luri en forma de fotografia. Navegant per les xarxes socials, l'artista va trobar una imatge en què la fotògrafa Meritxell Perpinyà retratava la parella d'actors Benjamí Miralpeix i Manu Barroso. Fruit d'aquesta mateixa sessió fotogràfica en va sortir la portada del single que, segons Luri, Facebook rebutja promocionar "perquè a la imatge es mostra 'massa pell nua'".

Amb la imatge de tots dos actors nus acaronant-se com a referència, Fito Luri va imaginar la història d'amor que podria haver-hi darrera i en va fer una cançó. La lletra parla sobre una parella que es retroba després de "tants anys", canta el músic, i que "només es volien tenir al davant, mirant-se de dalt a baix". La història li serveix, a més, per reivindicar el moment actual, defugint de dogmes i creences, abans que el temps esdevingui una trampa.