Des de l'objectiu: 12è aniversari de la sala Rocksound

Fotos: Xavier Mercadé
La sala Rocksound al carrer Almogàvers de Barcelona és ja tota una institució pels amants dels concerts propers, de petit format, cos a cos i una porta oberta a noves bandes obertes al rock en tots els seus sentits. Durant el mes de juny cada cap de setmana van celebrar el seu 12è aniversari que, per les fases de desconfinament, ho van haver de fer compartint els concerts en format d'streaming des de les xarxes socials.

Tot i la presumible fredor d'haver de tocar amb una sala buida i davant una càmera de vídeo, les bandes es van implicar i van oferir concerts memorables. Pel petit escenari de la sala van passar propostes metàl·liques com les de Thalassa, Inverted Cross, Löanshark o la banda de versions Mötorhits, també els rednecks del Baix Llobregat Th' Booty Hunters, grups més escorats al rock and roll clàssic com Los Torontos, els sons acústics de James Vieco o el rock de qualitat de Deker, per acabar tancant el cicle de concerts confinats amb la potència dels The Schizophrenic Spacers.

A partir del 3 de juliol la sala reprèn la seva programació, amb un aforament restringit. Recordeu que el sotabosc de les sales petites és imprescindible per la supervivència de la música en viu. Recolza les sales!