Presentem en prímicia el primer senyal d'aquesta nova faceta, «Gent com tu»

Pemi Rovirosa s'estrena en solitari amb un homenatge a la gent gran

Després de més de trenta anys com a guitarrista i corista de Lax'n'BustoPemi Rovirosa estrena una nova faceta en solitari. I presenta la nova etapa amb "Gent com tu", un tema escrit per Javier Gil i musicat amb el rock del mateix Rovirosa, que fa un tribut a la gent gran. T'avancem el clip en exclusiva
Text: Èlia Gea. Fotos: Pemi Rovirosa a «Gent com tu».


"Gent com tu" apareix amb la 'nova normalitat' per homenatjar la nostra gent gran. Una oda, cantada en català i castellà, per a aquells que ens han precedit, per tots els coneixements i experiències transmesos i el seu sacrifici. Una manera de retre comptes i reconèixer el deute generacional que tenim amb els nostres avis. "Recordo la teva passió donant-me forces per fer-me més gran", canta Rovirosa a aquells que titlla de "soldats d'un temps passat".

L'audiovisual, amb un estil vintage, mostra en primer pla un Pemi Rovirosa que va envellint al llarg de la cançó, com ho fem tots al llarg dels anys. D'aquesta manera, plasma i metaforitza que tots un dia ho serem, de grans, i com cal que comencem a tractar als nostres avis amb el respecte i la cura que es mereixen.