Descobrim el nou clip de la banda bascocatalana, «Tu mejor versión»

Surt de la zona de confort amb Green Valley

Deu anys després del seu debut discogràfic, la banda d'origen catalanobasc, Green Valley comença a destapar un nou treball. En aquests deu anys el grup s'ha convertit en referent del reggae a nivell estatal amb temes tan celebrats com “Si no te tengo” L'any passat va publicar el seu sisè disc, 'Bajo la piel' (Mundo Zurdo, 2019), un àlbum madur que reflectia la paternitat d'alguns del membres amb un aire acústic. Estrenem en primícia el nou clip de la banda liderada per Ander Valverde, "Tu mejor versión", el primer avançament d'un setè àlbum.
Text: Èlia Gea. Foto: Fotograma del clip.


"Tu mejor versión" reafirma l'optimisme i el roots reggae que el grup porta per bandera i apareix com un crit a desfer-se d'allò negatiu que ens oprimeix. Sortir de la rutina diària, reconnectar amb un mateix i amb les pròpies necessitats i tornar a pintar la vida de color. "Ha llegado el momento de tu decisión, has venido al mundo a perder el control, salte de tu zona de confort", canta Valverde a la tornada.

Aquest nou tema de Green Valley ha estat enregistrat a La Panchita Studio (l'estudi català referencial de l'escena reggae i dub) amb Gerard Casajús i la producció i mescla de Dani Lamperez. Pel seu costat, l'audiovisual ha estat gravat per Warm Film studio a Cadis, durant el passat mes d'agost.