La clica mostra en exclusiva el nou clip «U BUi, U TiNC»

La P.A.W.N. Gang si ho vol, ho té

Retornant amb força, P.A.W.N. Gang va publicar a principis d'any el nou àlbum 'Oli d'uliba' (Delirics, 2020), una mixtape d'onze temes inèdits que saben conjurar la maduresa de qui porta xx anys dedicant-se a la música amb les arrels més crues i traperes dels inicis. Avui la clica descobreix un nou clip, "U BUi, U TiNC", i ens el presenta en exclusiva
Text: Èlia Gea. Fotos: Fotograma del clip.


"És una peça molt melòdica i comercial", explica Willfree, un dels membres de la banda. "Ens vam inspirar en el nom de l'instrumental d'en Marvin Cruz, 'I want it, I've got it'". I és que, com Ariana Grande a "7 rings", la banda trapera té allò què vol. La peça és a més un dels temes més col·laboratius del disc, en què cadascun dels components de la gang canta sobre allò que ha volgut i ha aconseguit, ja sigui amor, diners o drogues. "Una cançó d'ostentació del que creiem que tenim, comenta Willfree.

El videoclip, realitzat per Toni Pla i Kevin Steven Media, mostra a tota la banda cantant en diferents escenaris: a casa, a la terrasa, a la cuina o en un concert. I, com a anècdota que segur que no escapa als ulls més atents, compta amb el cameo de Flashy Ice Cream, un dels nous grups de trap en català que ha seguit l'estela iniciada per la P.A.W.N. Gang.