Presentem el nou clip del músic, «Si no té cap sentit», il·lustrat per Maria Rosdevall

Nico Roig hi troba el sentit

Nico Roig va publicar el passat mes d’abril el seu darrer disc, després de quatre anys de silenci, 'Yo siempre sueño que sí' (U98 Music, 2020), el més personal de la seva trajectoria. Ja amb la primera cançó s’endevina que Roig no és en el seu punt més omptimista. Avui en descobrim el clip que l’acompanya, un audivosiual il·lustrat en mans de Maria Rosdevall
Text: Èlia Gea. Fotograma del clip i Irene Moray.


“Si no té cap sentit” és el tema que obre l’ensomniat àlbum de Roig, i que convida a reconnectar amb les profunditats potser menys amables de nosaltres mateixos, a no amagar la tristesa de “viure com si ja estiguessis mort”, i vessar unes llàgrimes. “Aquesta cançó introdueix el protagonista i l’estat en què es troba: una apatia fruit de la seva por de viure, bàsicament. Si ja ets mort no cal patir per morir-se, oi? Algú li diu que potser és preferible patir de vegades que no pas ser mort en vida. I per alguna raó li fa cas. Jo entenc que és algú a qui estima i en qui confia qui li diu això…”, explica el cantautor sobre la cançó.

El videoclip va bressolant, com ho fa el tema sobri i intimista de Roig, fins a l’interior d’aquest “llac profund” que és el tema central: “Una immersió en els costats més obscurs de nosaltres, on trobar finalment una llum”, resumeix el músic.