El cantant i jurat d''Eufòria' i la guanyadora de la segona edició del concurs signen la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio

Lildami i Jim s'embarquen en un estiu galàctic amb «T'estimo igual»

Text: Redacció. Fotos: Carles Rodríguez.
Ja ha vist la llum l'esperada cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio: "T'estimo igual", interpretada per Lildami i Jim. La cançó es va desvelar amb una actuació en directe a la gran final d'Eufòria un cop es va saber que Jimena 'Jim' Gómez s'havia convertit en la gran guanyadora de la segona edició del concurs. Però, fins avui, no se n'havia pogut escoltar la versió definitiva d'estudi."T'estimo igual" és una cançó de pop sintetitzat que narra una història d'amor galàctic entre un humà i un extraterrestre. La lletra parla de com un extraterrestre desembarca a la Terra -després d'un accident a prop de Montserrat- i un humà s'enamora d'ell. Com diu la tornada, el protagonista estima igualment l'extraterrestre encara que sigui d'una altra espècie, i li és igual d'on vingui: ja sigui de Venus, Mart i Júpiter o de Premià de Dalt, Lleida i la Ciutat Comtal.
 


De moment, la cançó només s'ha publicat a plataformes digitals com Spotify o Amazon Music, entre altres. Tal com ha anunciat Lildami a xarxes socials, el videoclip es publicarà al llarg de la setmana vinent.